• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

08:40

(VIDEO) SRAMOTA ME O TOME DA PRIČAM! Vladimir Tomović se uključio UŽIVO i SVE priznao!

Rijaliti

(VIDEO) SRAMOTA ME O TOME DA PRIČAM! Vladimir Tomović se uključio UŽIVO i SVE priznao!

Podeli vest

Vladimir Tomović obratio se fanovima na Instagramu iz stana svojih prijatelja u Beogradu

On je otkrio da je jedva došao do telefona, a o rijalitiju nije želeo da govori.

STIDI SE ZADRUGE 3? Tomović posle diskvalifikacije PREDUZEO DRASTIČNE MERE - Izazvao je LAVINU komentara ovim potezom!

 - Ne znam ni šta bih vam rekao, o rijalitiju neću da pričam. O tome me je sramota da pričam. I zbog sebe i zbog porodice, prijatelja, ljudi koji me vole... Izmrcvaren sam, umoran, ni na šta ne ličim. Hoću samo da vam čestitam praznike koji su bili i koji dolaze, Božić i pravoslavnu Novu godinu. Nije sve sivo u mom životu, kod prijatelja sam u Beogradu, mojih najboljih - kaže Vlada i dodaje:

Foto: Instagram/vladelije

"Evo, javio se neki junak, kaže mi "p*čko mala". Nećete od mene doživeti da se svađam sa vama preko Instagrama i da se vređamo. To mi je bezveze, jer jednostavno treba da budete u nekim uslovima, na nekom mestu, da dozvolite da vas vređaju i rade svašta kao što sam ja dozvolio... I onda budite junaci, a ne ovako da mi pišeš da sam jadnik ili šta već... To je malo smešno! Najlakše je oči u oči i da mi onda kažeš to, pa da porazgovaramo. Ali, nema veze, to govori o vama."

Tomović je progovorio i o svojoj devojci Isidori, koja ga je posetila u rijalitiju pre diskvalifikacije.

 - Isidora je u svemu ovome ispala fer i dobar čovek, mnogo bolji od mene. Pokazala mi je da je u životu najbitniji oprost. Ona je posle izlaska iz rijalitija mogla odmah da se vrati kao učesnik, ali je odbila ponudu produkcije -  zaključio je Tomović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija