• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

09:33

SKAČU KAO ZEČICE, TANGE SAMO SEVAJU! Zadrugarke dobile zadatak da PUMPAJU G*ZAMA, evo koja to NAJBOLJE RADI! (HIT VIDEO)

Rijaliti

SKAČU KAO ZEČICE, TANGE SAMO SEVAJU! Zadrugarke dobile zadatak da PUMPAJU G*ZAMA, evo koja to NAJBOLJE RADI! (HIT VIDEO)

Podeli vest

Jedna se posebno istakla!

Najzgodnije zadrugarke sinoć su bile gošće u novogodišnjem izdanju emisije Amidži šou.

GASTOZ DOBIO BATINE! Nenad se napio, ponižavao boksera, a onda je nastao HAOS!

Ekipu su činile - Ana Korać, Ivana Šopić, Maja Marinković, Marija Ana Smiljanić, Dragana Mitar i Sanja Stanković, a Ognjen Amidžić je imao specijalan zadatak za njih. Morale su da naduvaju balone zadnjicama, tako što će skakutati po pumpi.

Foto: TV Pink printscreen

Ovaj prizor mnoge je ostavio u šoku, a najviše se istakla Ivana Šopić, za koju su rekli da je najbolje skakala. Ona je takmičila sa Anom Korać i bez sumnje odnela pobedu.

U drugoj rundi bile su Maja Marinković i Marija Ana Smiljanić, a bolja je bila Marija Ana.

(VIDEO) SRAMOTA ME O TOME DA PRIČAM! Vladimir Tomović se uključio UŽIVO i SVE priznao!

Na kraju su se u ovoj igrici oprobale i Dragana Mitar i Sanja Stanković, a pobedu je odnela Sanja.

Sve pogledajte u videu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Legalizovana prostitucija sve na drzavnoj televiziji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija