• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

03.01.2020

19:21

OGLASIO SE LEVIJATAN! Pokret u ŠOKU zbog NEHUMANOG ophođenja prema psima u Zadruzi - Nisu štedeli ni Erminu, a evo zbog čega!

Rijaliti

OGLASIO SE LEVIJATAN! Pokret u ŠOKU zbog NEHUMANOG ophođenja prema psima u Zadruzi - Nisu štedeli ni Erminu, a evo zbog čega!

Podeli vest

Zauzeli su jasan stav

Zadrugarka Ermina Pašović je u toku nedelje molila produkciju rijalitija Zadruge 3 da otvore kavez u kom se nalazi njen pas Mia koja je očigledno neuhranjena i bez sveže vode bila nekoliko dana. Ona je danas odlučila da prekrši pravilo života u rijalitiju i sama reaguje ne bi li spasila život svom ljubimcu. 

Tomović bez dlake na jeziku o RIJALITIJU i učesnicima! OKOMIO SE KAO NIKADA DO SADA na svoje rivale - zbog OVOGA!

Foto: printscreen/tvpink

Kopala je budakom rupu ispod kaveza, ali je na kraju uskočila u njega skinuvši krov. Na kraju je odvela psa u izolaciju u kojoj je toplo, dala joj da pije vodu i od nje se nije odvajala. Fanovi rijalitija su reagovali i pozvali pokret Levijatan kako bi ih obavestili o dešavanjima na luksuznom imanju.

OGOVARA JE IZA LEĐA! Ana se nekad provodila sa Dalilom, a sada je BLATI kod Torte: ''Zla je prema meni''!

Foto: printscreen/tvpink

Nadležni u spomenutom pokretu nisu štedeli Erminu kao vlasnicu psa zbog toga što je pre nekoliko meseci tukla pse i samim tim izazvala gnev svih.

https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/posts/2767523433312312?hc_location=ufi

- Zadruga. Delite. Ermina može u svakom trenutku izaći sa psima, nije ni u kakvom zatvoru nego ostaje unutra zbog para i ne interesuju je psi što je već pokazala batinanjem. Produkcija ne vodi računa o životinjama ništa više no ona. Njoj se psi trebaju oduzeti, da bude izbačena a produkcija HITNO DA REAGUJE NA OVAJ SKANDAL jer će pas umreti - glasilo je u objavi na zvaničnom profilu Levijatana.

Da li će Veliki šef reagovati, ostaje da saznamo uskoro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Kakav Levijatan?! To su nasilnici! Imamo mi državu i državne organe zadužene za životinje a udruženja mogu da deluju samo u skladu sa Zakonom, gde se jasno kaže: "Član 74 Udruženja koja su registrovana u skladu sa zakonom kojim se uređuje registracija i osnivanje udruženja i čiji ciljevi su usmereni na zaštitu dobrobiti životinja, dužna su da rade na širenju svesti i informisanju javnosti o dobrobiti životinja, u skladu sa ovim zakonom, i da svojim delovanjem aktivno učestvuju u zaštiti dobrobiti životinja na način kojim se ne povređuje etika i prava drugih građana, a ako imaju prihvatilište dužna su da rade na zbrinjavanju napuštenih životinja uz prethodni oporavak i zdravstveno zbrinjavanje životinja. Član 75 U slučaju da udruženja iz člana 74. ovog zakona obavljaju aktivnosti suprotno odredbama ovog zakona, Ministarstvo o tome obaveštava nadležni državni organ kod koga su registrovana". Zakon izričito zabranjuje zastrašivanje i pretnju koju vrši Levijatan!!!

Maki

pre 4 godine

Pa ovo zlo od žene, Ermina i hoće da jadna životinja ugine od gladi i žedji, da bi optužila Produkciju da je nepravedna i zlostavlja životinje! Pa da im naplati i štetu i duševnu bol! Zašto ne pošalje pse u azil ili izadje i sama? Sve zbog para, prokletih i lažne slave! Odvratno i providno.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija