• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

04.01.2020

09:44

PRE SLOBE KIJA JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČIMA! Jedan joj je bio VELIKA LJUBAV, a drugi kratka veza?!

Rijaliti

PRE SLOBE KIJA JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČIMA! Jedan joj je bio VELIKA LJUBAV, a drugi kratka veza?!

Podeli vest

Kija Kockar doživela je ogromnu životnu dramu pošto ju je njen, tada još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović, javno prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani. Međutim, kada se i sama pridružila zadrugarskoj ekipi, razne tajne iz njenog privatnog života počele su da isplivavaju - između ostalog i to da je bila u vezi sa Darkom Lazićem, što je on jednom prilikom i potvrdio

- Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo - preneo je svojevremeno Puls njegovu izjavu za bosanskim medije.

Foto: printscreen instagram/kijakockar

Pored Darka, Kijina velika ljubav bio je i reper Struka.

- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - prisetila se Kija, pa otkrila i da se Sloba i Struka poznaju.

POKLON OD PRIJATELJA?! Kija Kockar se pohvalila skupocenim poklonom od 60.000 evra - a onda je otišla da gleda GOLE ŽENE!

Kako se navodilo, on mu je uvek bio trn u oku.

Inače, Kockareva se 2010. godine pojavila i u Strukinom spotu za ''Kao san''.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stasija

pre 4 godine

CEMU OVO? NESTO STO JE BILO PRE 19 GODINA. STO NE PISETE O USPESNOJ KARJERI,,,O USPESNOJ,,,NADAMO SE I POLITICKOJ KARJERI....ZASTO I ZBOG CEGA OVO?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija