• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

15:18

PLANSKI SU DOKUSURILI TOMOVIĆA! Mina i Mensur se NASLAĐUJU što su Vladimira DOVELI DO LUDILA - on je ušao samo zbog toga?

Rijaliti

PLANSKI SU DOKUSURILI TOMOVIĆA! Mina i Mensur se NASLAĐUJU što su Vladimira DOVELI DO LUDILA - on je ušao samo zbog toga?

Podeli vest

Dobili su šta su hteli

Zadrugarka Mina Vrbaški je toliko bila zaljubljena u Vladimira Tomovića da je pristala da mu bude samo prijateljica kojoj se on vraćao uvek kada mu ne uspe sa nekom drugom ukućankom. Nakon ulaska Vladimirovog neprijatelja Mensura, situacija se promenila pa je Tomović sve više bio nervozniji da bi na kraju zbog njegovih provokacija nekoliko puta hteo da se fizički obračuna sa njim. 

Foto: printscreen/tvpink

Kada je prešao sve moguće granice, Veliki šef je morao da reaguje diskvalifikacijom.

KO JE OVO? Zadrugarka često nosi rep - frizeri je PREPORODILI - Ukućani u šoku KOLIKO JE LEPA!

Mina nije gubila vreme, već je preko noći ''zaboravila'' Tomovića družeći se sa Mensurom vrlo prisno. Sinoć joj je zadrugar konačno priznao da mu je plan bio da učini sve što će dovesti do Vladimirove diskvalifikacije. 

Foto: Printscreen You Tube

- Znam da si hteo da mu se osvetiš, ja sam svesna toga - rekla je Mina.

RETKO GA VIĐATE! Brat Zdravka Čolića je uspešni ugostitelj, a EVO kako izgleda Dragan Čolić!

- Ja sam ovde ušao da bih njega izbacio, ja sam to odradio. Dobio sam ono što sam hteo. Dobio sam tebe do kreveta, mi smo sve lepo odigrali. Sad je sve okej, nebitno da l' će se on vratiti - govorio je Mensur.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

https://www.facebook.com/groups/411778572557529/permalink/1005892483146132/

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cica

pre 4 godine

Vracajte Timovice ne gurajte na silu ne bitnu laznu pricu ludih dragojevica i njihivih fufa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija