• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

09.01.2020

12:55

NEMA ČEGA DA SE STIDIM! Luna otkrila koje je VEROISPOVESTI - otac mi je MUSLIMAN, a majka SRPKINJA! Kao mala NIJE KRŠTENA, ali...

Rijaliti

NEMA ČEGA DA SE STIDIM! Luna otkrila koje je VEROISPOVESTI - otac mi je MUSLIMAN, a majka SRPKINJA! Kao mala NIJE KRŠTENA, ali...

Podeli vest

Odlučila je šta želi da bude i u koga da veruje!

Pevačica i pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, rešilaje da konačno stavi tačku na priču o njenoj veroispovesti.

(VIDEO) VAŽNO OBAVEŠTENJE! Veliki šef saopštio zadrugarima bitnu informaciju, a tiče se Miljane Kulić! SVI U ŠOKU!
JU, ŠTA RADI SA NOGAMA! Osvanuo novi video SKROZ GOLE Dare Bubamare! Nakon što ju je MUŽ isprozivao - ZAIGRALA SE, ne staje (VIDEO)

Pošto je mlada zvezda dete iz mešovitog braka, pitanje o njenoj verskoj pripadnosti se stalno pokreće. Pevačica je rešila da okonča dilemu i rekla...

Foto: Zoran Sinko

NATAŠA BEKVALAC NA MUKAMA! Pozvala Daču Ikodinovića da preuzme ULOGU OCA!

- Ja sam dete iz mešovitog braka, tata je muslimanske veroispovesti, a majka iz srpske, međutim i ona je dete iz mešovitog braka, tako da je sve dosta zbrčkano. Verujem u Boga. Kao mala nisam krštena, a oduvek sam volela da idem u crkvu, da se molim pred spavanje i da pričam sa Bogom - priznala je Luna i dodala...

DIZALICOM JOJ UNOSILI ĐAKUZI! Pevačica luksuzno opremila stan u BEOGRADU NA VODI - pokazala svaki detalj, SKUPO! (FOTO)

Foto: Zoran Sinko

- Oduvek sam imala veru u njega i mislim da me nikada nije ostavio. Uvek kada sam se osećala loše, verovala sam u Boga i znala sam da me on nikad neće izdati, on me čuje i čuva. Ja sam izabrala da budem pravoslavne veroispovesti i krstila sam se. Svako ima pravo da bira šta hoće da bude i u šta će da veruje. Naravno, poštujem stranu svog oca. Idem na Bajram i njihove slave, obožavam to - otkriva Đoganijeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Snezana

pre 4 godine

Ova i dalje laze majka joj nije srpkinja vec isto muslimanka itac njene majke se zove AhmedBukva a ona Razija. Ali se i Razija stidi porekla pa je uzela drugo ime i tudje prezime i tako se sakrila od svog porekla. Niko njih ne vredja sto su oni druge vere ali uporno iritiraju narod time sto lazu o svom poreklu

Ziko Pop

pre 4 godine

"Svako moize da bira da bude sta hoce" rece nasa pametnica pa ostade ziva.Evo ja biram da budem Putinov savetnik na nacionalnu bezbednost ? NIje lose A?E da li ce me prihvatiti veliko je pitanje.

vladimir

pre 4 godine

A sto se stidi romskog porekla sa oceve strane?

Mica opajdara

pre 4 godine

Lunjara bez obzira koje si vere,loša si osoba,bahata,bezobrazna,nevaspitana,neobrazovana

Gledateljka Zadruge

pre 4 godine

Ako nema cega da se stidi, zasto se predstavlja prezimenom koje nije isto kao njenog oca? Nikad nije rekla da se preziva Djogaj niti je nazvala oca pravim imenom. Brena ne krije da se zove Fahreta, niti je to umanjilo njenu popularnost i talenat. Ona je jedinstvena, popularna na celom Balkanu i sire. Ona je Beogradjanka. Takodje, svi smo voleli Sinana, Semsu, Muharema... Volimo Polumentu, Serifa i druge. Niko ne polemise o njihovim imenima, vole ih, pevaju njihove pesme, idu na njihove nastupe a Lunu cesto prozivaju jer krije svoje pravo prezime.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija