• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.01.2020

17:55

MAMA STALNO PLAČE! David OPLEO po bratu i snajki - Ispričao sve o lažima Dalile i Dejana i otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE!

Rijaliti

MAMA STALNO PLAČE! David OPLEO po bratu i snajki - Ispričao sve o lažima Dalile i Dejana i otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE!

Podeli vest

Da li ovo znači da Dejan i Dalila kriju istinu?

Pravu pometnju sinoć je napravio Dejan Dragojević kada je pričao kako mu majka Biljana nije pomogla prilikom izgradnje kuće sa njegovu suprugu i njega, te osuo paljbu po svojoj porodici. David Dragojević je putem svog Instagram profila objavio da će izneti šta je prava istina i postavio fotografije, koje dokazuju da su Dejan i Dalila bili i te kako u dobrim odnosima sa njegovom porodicom i najavio da će se istina tek čuti. Upravo za portal Pink.rs David je otvorio dušu i progovorio o svemu što je sinoć izgovoreno.

RONIO JE SUZE ZBOG PORODICE! Stefan Karić GRCAO, nije mogao da čita pisma - zbog njega pozlilo i Ivi Grgurić!

 

Ja sam baš pod stresom, nisam ni spavao, svako jutro gledam do 6 sati, sad je tamo i Ana, ne znam, te neke napade Dalile i Dejana na nju, ona je samo rekla šta je bilo. Oni su iznosili gluposti, a sve je krenulo, pošto su nas više puta prozivali, kada sam ja stavio da je perfidna i evo to traje već mesec dana - započeo je David razgovor sa nama.

David nam je priznao da li misli da Dalila previše utiče na njegovog brata, kako na to što govori, tako i na ono što misli.

DALILA UNIŠTILA ANU SA PAR REČENICA! Koraćeva ZANEMELA kad je Dragojevićka spomenula njenu AFERU sa Slobom, pa pozdravila Kiju!

To ne govorim samo ja, to govore svi. On je drugačiji kad je sam, a drugačiji kada je sa njom. Ona ustane, priča, sedne, kao stavi tačku i onda ustane on. I to tako u krug, ako si stavio tačku, onda ne pričaš više. Teško mi je da gledam mamu, ona svakog dana plače, teško joj je što se iznose te stvari, te gluposti - istakao je David.

Foto: Printscreen You Tube

David nam je ispričao i šta se dešavalo u vreme kada su Dejan i Dalila odlučili da grade kuću i da li zaista nisu imali podršku njegove porodice.

Osman Karić poslao Stefanu DIRLJIVU čestitku za slavu, uz to je stigao VRLO NEOBIČAN POKLON - Mnogi će se IZNENADITI!

Mama i Mungos su tada išli kod njih u stan, gledali su plan kuće, čak kad su počeli radovi, oni su došli u Veternik da kupe auto, Mungos im je pomogao da se to što pre registruje, da mogu za Bosnu da idu da vide kako napreduju radovi na kući. Naša porodica je bila odlična. Ali uvek su bile te neke spletke, čarke, gluposti, on je pričao kao kako sam ja uvek jurio za novinama, ja se tužim čak, jedino sa Pinkom sarađujem, i te dukseve je rekao da sam poslao zarad marketinga, to me je baš pogodilo - rekao je David i nastavio:

Foto: Printscreen You Tube/belgrademusic

Naravno da se nismo pomirili radi marketinga, on je moj brat, volim ga najviše na svetu, ali ne razumem zašto mora te neke stvari da iznosi. Zašto i dalje ide sa tom pričom. Svako od nas ima nešto svoje, on govori za taj plac, možda mama nije bila u mogućnosti, kao što je mogla Zorica Marković, što je on uporedio, a Zorica žena koliko godina na estradi. Ja sam uvek pravio pare, trošio, nije mene mama terala, ja sam hteo sam, on je treće dete i ništa mu stvarno nije falilo, on je radio u kafiću kod kuma i u porodičnom biznisu, a ne znam što se sada te priče potežu. Ne kapiram što si otišao na televiziju i pričaš kako si morao da srušiš zid, pa je l' niko nije morao da sruši zid, ako radiš, radiš za sebe - zapitao se David.

Foto: printscreen instagram

Na samom kraju, on nije mogao a da ne istakne da smatra da i Dejanu nije lako.

Foto: pink.rs

Njemu je vrlo teško, to sam video kada je bila situacija sa Karićem i Dalilom. I kada se pokrenula priča, on je izašao napolje, ona je ustala da priča i tek posle deset minuta kada je sela, on je ušao. Kad je ona drčnija malo prema njemu, on se povuče. Kad je tata bio za Novu godinu, on mu je rekao kao što ljubomoriše, a to je greška bila, kao da je Dejan kriv što se potegla priča sa Stefanom, normalno se poneo, kao svaki muškarac. Ja sam seo tamo na garnituru i pitao Anu gde su oni i krenuo prema njim, Dalila gleda u sto, a on kao pružio ruku, a ona nije ni pogledala, samo je pružila ruku. I posle mene narod pljuje. I uvek sam najgori - zaključio je David.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Alo covece dosadan si vise. Ne znas kako da udjes tamo pa na foru preko brata u Parovima brat uso preko tebe, alo bre ne zanimate nas odvratan si i ti i ona tvoja karikatura

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija