• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.01.2020

00:08

KARIĆ JE KRIV ZA SVE?! Stefan RASKRINKAO DALILU, svađa je počela zbog njega - Gaji emocije prema meni, a ovaj potez ju je RAZBESNEO (VIDEO)

Rijaliti

KARIĆ JE KRIV ZA SVE?! Stefan RASKRINKAO DALILU, svađa je počela zbog njega - Gaji emocije prema meni, a ovaj potez ju je RAZBESNEO (VIDEO)

Podeli vest

Kao i svake subote predstavnici sedme sile pristigli su u emisiju "Pitanja novinara" kako bi postavili učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" sve što su gledaoci želeli da saznaju.

Novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Stefanu Kariću.

- Da li smatraš da si ti razlog diskvalifikacije Dragojevića? - pitao je on, a Stefan mu je odgovorio.

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

DEJAN I DALILA NAPUSTILI ZADRUGU! Dušica na početku programu saopštila - evo šta se dešavalo nakon SKANDALA sa Miljanom! (VIDEO)

- Nije mi ni drago, a ni krivo što su napustili Zadrugu. Prvi koji je njihovom krivicom napustio rijaliti bio je Filip Mijatov, pa Vladimir Tomović. Mislim da nisu nikoga poštovali za stolom, niti u kući, imali su svoj arogantan stav. Nisu poštovali ni mene, nisam mogao da dođem do reči od njih za stolom. Što se tiče Dalilinih emocija prema meni, prvo sam mislio da je neka fora. Ako sam razlog njihove diskvalifikacije ja, nije mi drago. Nikada joj ne bih poklonio majicu da sam mislio da ona gaji emocije prema meni. Mislim da je još jedan od razloga to što su je ljudi proglasili najumišljenijom osobom, smatrala je da je narod ne voli, sve joj se skupilo - rekao je Karić.

ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

Foto: printscreen Zaruga Official

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija