• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

12.01.2020

10:00

NIJE KRV VODA! Zadrugarka OTKRILA da Miljana UČI malog Željka o rijalitiju dok ga šeta Zadrugom! Kulićeva SATERANA U ČOŠAK počela da se pravda!

Rijaliti

NIJE KRV VODA! Zadrugarka OTKRILA da Miljana UČI malog Željka o rijalitiju dok ga šeta Zadrugom! Kulićeva SATERANA U ČOŠAK počela da se pravda!

Podeli vest

Sprema ga za rijaliti?

Miljana Kulić i Jelena Pešić su pile kafu nakon emisije ''Pitanja novinara'' gde joj je zadrugarka zamerila zbog onoga što priča malom sinu dok ga šeta imanjem Zadruge 3. 

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

- Govoriš Željku, detetu da je rijaliti pun ku*vetina, da se za neke vidi odmah, a za neke kasnije, kako da ti priđem dok si takva... - rekla je Jelena Pešić, a Miljana je odmah pokušala da se opravda:
 

VEZA SA MENSUROM JE DEO SMIŠLJENE IGRE? Mina Vrbaški SKOVALA PLAN da VRATE Vladimira, EVO o čemu je reč!

Foto: printscreen/Instagram

 

- Ne, on traži da ide tamo, uvek hoće na vrata Bela kuće i paba, traži da ide tamo... - pravdala se Kulićeva, a onda je Jelena promenila temu jer zna ukoliko je previše kritikuje da će izazvati haos. 

Pogledajte kako je tekao taj razgovor

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikabg

pre 4 godine

Ovo je nešto najbolesnije što sam pročitao u zadnje vreme! Tu kompletnu porodicu treba poslati na leče u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija