• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

16:17

DAĆE MU DRUGU ŠANSU? David ŽALI Dejana zbog kazne, URNISAO Dalilu i ZAMERIO bratu OVO pa OTKRIO PRAVU ISTINU o svađi sa Biljanom!

Rijaliti

DAĆE MU DRUGU ŠANSU? David ŽALI Dejana zbog kazne, URNISAO Dalilu i ZAMERIO bratu OVO pa OTKRIO PRAVU ISTINU o svađi sa Biljanom!

Podeli vest

Izneo je stavove o svim situacijama

Dalila i Dejan Dragojević su sinoć napustili imanje Zadruge 3 zbog čega će morati plate 100.000 evra zbog kršenja ugovora koji su kao i svi potpisali pre ulaska. Supružnici su se posvađali sa Miljanom Kulić, a može se reći da je to samo kap koja je prelila već punu čašu jer prema njihovim rečima u Beloj kući vlada nepravda. 

ZVEZDA PAROVA SNIMILA PESMU! Kada budete saznali koja - UHVATIĆETE SE ZA GLAVU! Promenila zanimanje?

Foto: printscreen/tvpink

Sukobe koje su ostavili za sobom rešiće kada se završi sezona koja traje, a osoba koja se nekoliko puta obratila javnosti povodom Dejanovog ponašanja svakako je njegov brat David Dragojević koji je prošle godine bio učesnik spomenutog rijalitija. 

NIŠTA IM NIJE SVETO! Dalila i Dejan su sinoć NAPUSTILI ZADRUGU - stvari koje su ostavili za sobom zadrugari GRABE KAO LEŠINARI!

Iako su se braća pomirila pre što je Dejan ušao u Zadrugu, Dragojević je izgleda sve pogazio pričajući loše o Davidu u nekoliko navrata zbog čega je njegova verenica Ana Korać bila rezervisana kada im se pridružila u Beloj kući.

- Žao mi je što su to uradili, sada moraju da plate kaznu. Nije trebalo da koristi te reči da će da se izbode. I ja sam prošle godine bio u situaciji bio pod pritiskom, ali nisam hteo da bežim. Odgovarao sam na sva pitanja - rekao je David, a a onda je komentarisao svađu Miljane sa Dragojevićima, ali i odnosu Dalile i Stefana Karića:
 

Foto: printscreen/tvpink

- Video sam da je Dejan ležao, Dejan u Zadruzi nije ono što je napolju, ja ga ne prepoznajem tamo. Ana i ja smo gledali kako se Dalila ponašala na toj žurki, pa situacije iz salona kad je ona rekla da je on uhodi. Izbegavala je da se komentariše ta tema. Dejan je hteo da priča o tome, ali bi se ona uvek brecnula na njega i on se povuče. Upliće mamu, sećam se kad je još bio Miloš Bojanić, mislim nije mi jasno - govorio je David, a voditelja je zanimalo što se nije pozdravio sa Dejanom i Dalilom kada je ulazio u Belu kuću uoči Nove godine:

Foto: printscreen/tvpink

- Što se tiče ulaska, ja sam ušao kao Anina podrška. Nisam davao nikakve intervju, ušao sam i rekao ćao svima. Došao sam da vidim nju, imam pet minuta. Ustao sam i krenuo prema njima, a oni su gledali u sto. On mi se javio, a Dalila je sklonila pogled, kao da sam ja kriv nešto. Cela ta priča je počela u Parovima, oni su pravili sebe žrtvama. Ja sam pričao sa čovekom koji je u rijalitiju, iznose stvari kako bi pitanjima ispali žrtve. Mojoj mami je stvarno teško, ona plače svaki dan, nije zaslužila ovo. Nije ostavila Dejana. Dalila je poslala njoj poruku da zaboravi na Dejana i blokirala je. Da li se nekad zapitao kako je Biljani dok to sluša? - govorio je David, pa okrivio Dalilu zbog loših odnosa u porodici:

IZGUBIO SAM GLAS... Šok ispovest Slobe Radanovića nakon SMRTI OCA - odbrojavali su mu dane... Pomenuo i majku u BOLNICI

Foto: Printscreen You Tube

- Problemi su nastali kada je izašao iz onog rijalitija i počeo nešto sa Dalilom. Nije mi jasno što se napada Ana, a rekla je da ništa nije rekla za njih. Napadali su je, ona uopšte nije u toj priči. Naš odnos nikada neće da se završi, ja njega volim, to je moj mlađi brat. Želim sve da se reši, muka mi je od porodičnih problema. Naši drugovi su šokirani njegovim ponašanjem, ne mogu da veruju.  - rekao je David u svom izlaganju za ''Premijeru''.

NEPREPOZNATLJIV! Palma pokazao kako je izgledao KAO MLADIĆ - Zorica Brunclik se ŠOKIRALA pa ga ODUVALA KOMENTAROM!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Koji je ovaj manipulator i lazov. Pa podsetite ga koliko je on puta udarao na kapiju da navodno bezi,preskakao zid,kad god mu pitanja nisu odgovarala bezao je u stalu i navodno plakao najveci prevarant ikada.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija