• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

14.01.2020

10:49

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU?! U dogovoru sa PRODUKCIJOM - molili ih da ponovo uđu, imaju VEOMA BITAN RAZLOG!

Rijaliti

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU?! U dogovoru sa PRODUKCIJOM - molili ih da ponovo uđu, imaju VEOMA BITAN RAZLOG!

Podeli vest

Novac im je prekopotreban!

Dalila i Dejan Dragojević pobegli su iz rijalitija "Zadruga" u subotu uveče nakon svađe sa Miljanom Kulić, a bračni par navodno na sve načine pokušava da se vrati na imanje u Šimanovcima.

SKUPILA PETLJU PA OPLELA PO PRODUKCIJI ZADRUGE! Dalila se naoštrila na Velikog šefa, a onda PROZVALA Anu Korać OVAKO!
UDARIO NA SNAJKU! David se OBRATIO Dalili - nazvao je JEFTINOM, razlog će vas ZAPREPASTITI! Cela drama nastala zbog...

Naime, Dragojevići su već pokušali da stupe u kontakt s čelnicima TV "Pink" kako bi s njima pregovarali o povratku u rijaliti jer žele da izbegnu da plate kaznu od 50.000 evra. Osim toga, njihov drugi motiv za povratak je honorar, tim pre što su planirali da novac koji zarade u "Zadruzi" potroše na troškove vantelesne oplodnje u inostranstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Aug 26, 2019 at 7:07am PDT

 

- Pre nego što su razvalili vrata na imanju, a potom preskočili ogradu na ulazu u "Pinkov filmski grad", Dalila i Dejan su nekoliko puta pokušali da pobegnu iz "Zadruge", ali je produkcija uvek uspevala da ih vrati. Međutim, njihov poslednji pokušaj bekstva je urodio plodom jer nisu ni stigli da razgovaraju sa predstavnicima produkcije - kaže na početku priče izvor.

(FOTO) JAČI SMO NEGO IKAD! Dalila postavila prvu fotku posle DISKVALIFIKACIJE, pa poručila: MI SMO POBEDNICI!

- Međutim, tek kada su se smirile strasti, shvatili su šta su uradili. Dragojevići su u rijaliti ušli jer su planirali da novcem zarađenim u "Zadruzi" finansiraju pokušaj vantelesne oplodnje u inostranstvu. Sada su u situaciji da ne mogu da računaju na taj novac, a imaju obavezu da plate po 50.000 evra zbog bekstva - kaže izvor i dodaje da su Dragojevići skoro 24 sata posle izlaska poslali produkciji signale da žele da se vrate.

Foto: Printscreen You Tube

- Oni žele da pregovaraju jer hoće da se vrate u rijaliti i zarade novac. Četiri meseca su bili unutra i izgubili su sve što su za to vreme zaradili, a to je nešto što ih najviše boli. Već su poslali signale čelnim ljudima iz produkcije da su raspoloženi i otvoreni za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakav odgovor. Stav produkcije je da svako ko se grubo ogreši o pravila mora da trpi posledice, a Dalila i Dejan nisu izuzeci od tog pravila. Drugim rečima, moraće da plate kaznu zbog diskvalifikacije - kaže naš izvor i otkriva koji je drugi mogući scenario.

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA otkrio kakvi se sve dogovori sa PRODUKCIJOM prave: Dodatno se naplaćuje "akcija pod jorganom", u kućama postoje TAJNI ULAZI, a za neke je i TELEFON DOZVOLJEN!

- Nije isključeno da se Dalila i Dejan vrate u "Zadrugu" i da neko vreme ne dobijaju honorar, ali su i na to spremni. Do sada su zaradili oko 40.000 evra u "Zadruzi", što ne može da pokrije njihove kazne. Moguće je da će se dogovoriti da se vrate u rijaliti i odrade kazne, pa ako nešto uspeju da zarade, biće dobro - kaže izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 4 godine

Samo zato sto ne postuju sipstvena pravila gledanost im je sve manja. Rade sta hoce nekada imam osecaj kao da Produkcija igra kako takmicari sviraju. Aki ih vrate znaci da je istina ili dogovor

miki

pre 4 godine

Ne vraćajte ih, molim vas. Vredjali. TV Pink, vlasnika TV Pink, Velikog Šefa, Produkciju, zadrugare i gledaoce.

miki

pre 4 godine

Ne vraćajte ih, molim vas. Vredjali. TV Pink, vlasnika TV Pink, Velikog Šefa, Produkciju, zadrugare i gledaoce.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija