• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rijaliti

14.01.2020

16:24

DALILA I DEJAN SE RAZVODE?! Posle bega iz Zadruge sve je krenulo NIZBRDO! Ona u SUZAMA, isplivali detalji iz porodice koji su ŠOKIRALI SVE!

Rijaliti

DALILA I DEJAN SE RAZVODE?! Posle bega iz Zadruge sve je krenulo NIZBRDO! Ona u SUZAMA, isplivali detalji iz porodice koji su ŠOKIRALI SVE!

Podeli vest

Rijaliti ih je koštao braka?!

Rođak Dalile Dragojević je izneo u javnost šta se trenutno dešava sa odbeglim bračnom parom iz Zadruge i istakao da se navodno razvode.

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU?! U dogovoru sa PRODUKCIJOM - molili ih da ponovo uđu, imaju VEOMA BITAN RAZLOG!

SLOBA USKORO STIŽE U ŠIMANOVCE! Veliko iznenađenje za sve - ŽURKA U ZADRUZI, ali TO NIJE SVE! Spremite se za BURNU NOĆ!

- Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non-stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz Zadruge hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razbesni - otkriva Dalilin rođak za Rijaliti.

Foto: Printscreen

- Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob s porodicom, pre svega sa bratom Davidom, koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan - kaže Dalilin rođak.

SVE ZA PARE! Isplivale sve TAJNE Zadruge: Sat vremena rijalitija KOŠTA 10.000 EVRA! TUKU SE, svađaju, PSUJU, plaču...

(VIDEO) RAZVALILI KREVET ZA SRPSKU NOVU! Četiri puta imali VRELU AKCIJU, a onda je Nataša uradila OVO!

Bosanskoj starleti, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi" i koja je za nekoliko sezona od anonimne devojke skromnog izgleda postala atraktivna rijaliti-zvezda, i do sada se dešavalo tokom braka da joj se svidi drugi muškarac, ali njen rođak tvrdi da je Karić za nju bio poseban zalogaj.

Foto: Printscreen You Tube

- Ovo nije prvi put da Dalili srce zaigra za drugim muškarcem, optuživali su je i za Tomovića i Dejan vrlo dobro zna kako to izgleda jer vidi da se za Karića bila baš zagrejala i to ga je uzdrmalo. Dalila je u ranijim situacijama sličnim ovoj uvek uspevala da izbalansira i ostane sa Dejanom. Sada je drugačije i Dalili je očigledno dosadilo da se stalno pravda Dejanu, koji odavno nije njen jedini centar interesovanja. Dejan je i dalje zaljubljen u Dalilu, dok su njene emocije izbledele i željna je provoda i zezanja - kaže Dalilin rođak, sa kojim je veoma bliska.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17