• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2020

16:40

(FOTO) TOTALNO SE PROMENIO! Budući tata objavio fotku na Instagramu i sve IZNENADIO SVOJIM IZGLEDOM! PRAVA JE MUŠKARČINA!

Rijaliti

(FOTO) TOTALNO SE PROMENIO! Budući tata objavio fotku na Instagramu i sve IZNENADIO SVOJIM IZGLEDOM! PRAVA JE MUŠKARČINA!

Podeli vest

Toma Panić, poznati srpski maneken i bivši učesnik "Zadruge", nakon izlaska iz rijaliti programa je sa svojom budućom suprugom Nadeždom Biljić obradovao sve svoje najbliže vešću da će novopečeni par, koji je svoju vezu započeo u rijalitiju, postati ponosni roditelji jednog dečaka

Podsetimo, nakon izlaska iz Imaginarijuma, Nadeždi je krenulo u karijeri, a Toma je postao menadžer jednog poznatog srpskog kluba, te možemo reći da je i ova vest o bebi došla nenadano, ali je obradovala naš mladi par.

No, kako vreme odmiče, i stomak raste, svo žele da vide buduću mamu, a Toma se ne pojavljuje u javnosti. 

(VIDEO) VELIKI ŠEF POSLAO VAŽNO PISMO! Prvo KAZNIO zadrugare, a onda im je dao novi IZAZOV! SVI NA NOGAMA!

OTVORENO PISMO KIJE KOCKAR SLOBI UZBURKALO JAVNOST! Čoveku se desi TRAGEDIJA u životu i zato nema potrebe da se uvlačim u to sa lažima i da se pominje moje IME!

Sinoć je na društvenoj mreži Instagram objavio sliku sa majkom, te smo primetili da je pustio bradu, a kako ga do sad nismo videli u ovakvom izdanju. Pogledajte sami, pa procenite, ali je svakako velika promena:

Foto: printscreen instagram

- Kad ja ne mogu kod nje, evo je ona kod mene da me čuva. Majka! - Napisao je budući tata, na svom instagram profilu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija