• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

17.01.2020

09:42

ŠOK ISPOVEST DISKVALIFIKOVANE! Dalila otkrila šta je sve proživela u Zadruzi - NIKO NIJE REAGOVAO! Priznala da li se VRAĆAJU!

Rijaliti

ŠOK ISPOVEST DISKVALIFIKOVANE! Dalila otkrila šta je sve proživela u Zadruzi - NIKO NIJE REAGOVAO! Priznala da li se VRAĆAJU!

Podeli vest

Više nema šta da krije

Dalila i Dejan Dragojević su pobegli iz rijalitija "Zadruga 3", a zbog kršenja ugovora moraće da plate po 50.000 evra televiziji Pink.

NADEŽDA BILJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica preživljava dramu u sedmom mesecu trudnoće!
(FOTO) UHVAĆENI, LUNA I MARKO SE POMIRILI! Tajno se viđaju u Gagijevom stanu - isplivalo sve! Ne mogu jedan bez drugog!

- Mogli ste da čujete da sam bila vređana na nacionalnoj osnovi. Niko se nije obazirao na to kada mi je Miljana govorila da smrdim na loj, a posle je došlo i do polivanja ličnih stvari. Niko je nije opomenuo i jednostavno smo odlučili da napustimo rijaliti - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

- Koliko puta nam je rečeno da se nećemo ostvariti kao roditelji, to je bilo veoma ružno - rekla je ona.

Bivša zadrugarka je onda prokomentarisala i priču da je zaljubljena u Stefana Karića, pa da je i pobegla upravo zbog njega.

BIO JE NA MOM NASTUPU! Istina o odnosu Kaće i Eda - Pevačica OTKRILA kako su se upoznali - Nakon priče da su bili u ŠEMI, REKLA OVO!
ISPLIVAO SNIMAK! Evo šta su DRAGANA I EDO radili kada su NAPUSTILI ZADRUGU - ponizio je i osramotio, NEVIĐENO! (VIDEO)

- To je smešno. Mogu ja mnogo toga da izdržim, ali ne želim da se uništava nešto što sam pošteno zaradila, kupila, donela u "Zadrugu". Ja sam samo dečka uporedila sa Dejanom, on je za mene najbolji na svetu, samo sam rekla da imaju sličnosti u karakteru i stavu i ispalo je da mi se dopada, a posle nisam htela da se pravdam, pa sam rekla: "Istina je mnogo gora nego što znate" - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen TV Pink

- Nema nikakvih pregovora da se vratimo u rijaliti, ne vraćamo se! Rečeno nam je samo da oni ne odgovaraju za ukradene stvari unutra. Miljana, Marko, Mina, Nataša su uzeli moje stvari, to je veoma ružno. Što mi nisu krali dok sam bila tamo, nego kada sam izašla, tada nisu smeli ni da im se približe. Neće oni mene osiromašiti za nekoliko parfema i nekoliko komada odeće što su uzeli, neka su oni živi i zdravi - zaključila je Dalila.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija