• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

20.01.2020

10:21

SMATRA DRAGANU K**VOM, KLEO SE DA NEMA NIŠTA SA NJOM! Tortin prijatelj OTKRIO da je Edis ušao u Zadrugu da se OPERE i tako spasi brak!

Rijaliti

SMATRA DRAGANU K**VOM, KLEO SE DA NEMA NIŠTA SA NJOM! Tortin prijatelj OTKRIO da je Edis ušao u Zadrugu da se OPERE i tako spasi brak!

Podeli vest

Demantovao je sebe već u prvim nedeljama boravka u rijalitiju

Veza Edisa Fetića i Dragane Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti. Njih dvoje su imali turbulentan odnos kada je Fetić ušao u rijaliti s obzirom na to da se izjasnio da je oženjen Zilhom Karišik Fetić i da ne planira da se razvede. 

ZA VREME JUTARNJEG PROGRAMA, Jovana Željku PRIREDILA IZNENAĐENJE! Danas im je GODIŠNJICA BRAKA, a ona je ŽENA ZA PRIMER (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

Edisov drugar je otkrio nepoznate detalje njihovog odnosa. Naime, njegov prijatelj je razočaran Fetićevim ponašanjem i ne može da veruje da je to isti onaj čovek sa kojim se družio godinama.

OPROSTIĆE MU?! Jelena Tomašević progovorila o Ivanovoj preljubi, pa ŠOKIRALA priznanjem!

Foto: printscreen/instagram/zzilhaaa

- Kada se prvi put u medijima pojavila priča o torti koju je navodno poslao Dragani Mitar u Zadrugu i kada se pojavila njegova slika i oko njega taj neki "ološ" nazvao sam da ga pitam da li je to istina i kako je Zilha na to reagovala. Rekao mi je da to nije istina, da mu je neko smestio i da sebi nikada ne bi dozvolio da bude sa jednom takvom "k*rvetinom". Rekao mi je takođe da je Zilha naravno reagovala ali da joj se zakleo na decu da je sve to laž, da Zilhu voli najviše na svetu, da ne bi nikada dozvolio da joj dlaka sa glave fali i da mu je mnogo teško što se ona sekira zbog cele te priče. Imao je problema vezano za tu priču i sa svojom porodicom i bio je ljut što ga je neko uvukao "ni krivog ni dužnog" u tu priču i rekao mi je da će sigurno da sazna ko mu je sve to smestio. Malo nakon toga sam sreo Zilhu na ulici i rekao joj da ne veruje u tu priču, da mi se Edis zakleo da to nije istina i da mu ja verujem. Rekla mi je kroz osmeh da mu i ona veruje, da joj se zakleo u decu da je sve to laž, da je plakao i klečao, da je odmah otišao kod njene mame, da je zamoli da ne veruje u te neistinite priče. U junu, kada je Dragana Mitar izašla iz Zadruge, rekao mi je Edo sa kojim se Edis najviše druži da Edisa Dragana Mitar non stop zove, da mu šalje poruke, svoje nage slike i da se boji da ga ne uhvati u zamku obzirom da je to jedna iskusna kurva, a da je Edis neiskusan sa devojkama. Nazvao sam ga i rekao mu da se pričuva, a ako već želi da bude sa njom, da to radi pametno i čuva se da mu Zilha ne sazna i da ga ne ostavi - rekao je Fetićev drugar.

SPUSTIO GA ZA SVE PARE! Baka prase reagovao na Bikovićevu objavu - Glumac PREVRNUO OČIMA i napisao OVO!

Foto: Printscreen You Tube

Rekao mi je da to nije ništa, da se samo zeza i da nikada ne bi tako "nisko pao", da takve devojke nisu njegov nivo, da je on porodičan čovek i da ne bi rizikovao svoj brak. Nakon toga smo se samo par puta sreli na kafi, on je putovao zbog posla i mislio sam da je ta priča završena. Bio sam šokiran kada sam čuo od Eda, da je Edisa ostavila Zilha i da se uvukao u vezu sa Draganom Mitar. Takođe sam saznao i da ulazi u Zadrugu. Kada smo se videli u Pazaru pitao sam ga da li je to istina i šta mu je to trebalo, bio je zbunjen i rekao mi je da je potpisao ugovor ali se pokajao, da mu to ništa nije trebalo ali da sada nema nazad i da ako odustane platiće 50.000 eura. Baš mi je delovao očajno. Suznim očima mi je priznao da ga je Zilha ostavila i sa decom otišla u njen stan. Dugo sam pričao sa njim, pitao ga šta se to sa njim dešava, da li je on uopšte svestan ko je Dragana Mitar, zar želi da zbog nje izgubi svoju porodicu i onakvu suprugu ? Rekao mi je da njega Zilha nije ostavila zbog Dragane Mitar, već zbog njegove odluke da uđe u Zadrugu, ali če on učiniti sve da što pre izađe odatle i da će da pokuša da opere svoje ime i čast i da cela Srbija sazna da on nije osoba koja je poslala tortu i da je on samo drug sa Draganom Mitar. Da će to da dokaže i Zilhi i svojoj porodici.

Foto: printscreen/tvpink

- Kada je trebao da uđe u Zadrugu svi smo ga ispratili, čak i Zilha koja ga je zamolila da zbog dece i roditelja vodi računa šta radi i takođe mu je obećala da ako se bude dobro ponašao, da će razmisliti nakon njegovog izlaska iz Zadruge da li će da nastave zajednički život. Svima nama je rekao da ulazi u Zadrugu kako bi se "oprao"...i svi smo mu poverovali. Tu istu priču je ispričao i svojim roditeljima i porodici - rekao je Edisov prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

OVO LEDI KRV U ŽILAMA! Tara Simov otkrila da je spavala dve noći ISPRED CRKVE nakon što su joj VERENIKA sahranili sa njenom BROJANICOM!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija