• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2020

20:32

POSLE OGROMNOG ŠOKA I PLAKANJA, MATORA KONAČNO PRIZNALA: "Meni nije ulazilo u glavu"... A onda je spomenula LUNU! Evo šta je REKLA!

Rijaliti

POSLE OGROMNOG ŠOKA I PLAKANJA, MATORA KONAČNO PRIZNALA: "Meni nije ulazilo u glavu"... A onda je spomenula LUNU! Evo šta je REKLA!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora je potpuno zbunjena otkako je na adresu Bele kuće stigla čestitka od Sanje Stanković. Naime, Sanja je čestitala slavu Stefanu Kandiću i poručila mu da poljubi Jovanu iako je ljuta na nju

Matora i dalje nije sigurna da li je Sanja raskinula sa njom jer je ona poklonila narukvicu Luni Đogani. Tomićeva je potom pričala sa Zoricom Marković da nikada ništa nije pomislila da ima sa Đoganijevom.

(VIDEO) MATORA PLAČE KAO KIŠA! Čim je ugledala OVO, nije mogla da se smiri! ODLEPILA JE SKROZ!

SANJA JAVNO POSLALA PORUKU OVOM ZADRUGARU, a MATOROJ je uputila POSEBNE REČI koje će je RASPLAKATI!

- Treba da bude ljuta na mene, to je normalno. Meni nije ulazilo u glavu da je to razlog raskida - rekla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

- Opravdavam to na neki način, jer ti to nisi namerno uradila. Ne mogu da te okrivim da si ti to uradila namerno, jer ti nemaš osećanja - dodala je Zorica.

- Nije bio nikakav flert. Trebalo je samo da joj pružim ruku. Moj gest je odvratan zbog svega toga - rekla je Matora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija