• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

22.01.2020

16:38

''VOLIM VLADIMIRA SA SVIM MANAMA I VRLINAMA'' - Lidija Vukićević OTVORILA DUŠU o odnosu sa Vladimirom! Planirali su vezu ali...

Rijaliti

''VOLIM VLADIMIRA SA SVIM MANAMA I VRLINAMA'' - Lidija Vukićević OTVORILA DUŠU o odnosu sa Vladimirom! Planirali su vezu ali...

Podeli vest

Da li su njih dvoje savršen par?

Blizak odnos Lidije Vukićević i Vladimira Tomovića danas je postao viralan na svim mrezama i glavna je tema svih medija s obzirom na njihovu prepisku sa Instagrama koja je sve ostavila u čudu.

MARIJANA O POVRATKU U ZADRUGU! Ima NOVU TAKTIKU - pokajala se za svoje postupke! Otkriću svima KAKVA JE IVA, imam DOKAZE! (VIDEO)

OVO SE DEŠAVALO IZA KAMERA! Marijana U SUZAMA otkrila - OSTAVILI SU ME SAMU NA PUMPI, BEZ IČEGA! Produkcija joj dala samo OVO! (VIDEO)

Glumica je istakla da su oni samo i isključivo prijatelji već skoro deset godina i da tu nema ničega.

 

-Stvarno nema ničega. Vlada i ja smo prijatelji još mnogo, mnogo godina i pre rijalitija. Baš se znamo dugo godina i družimo se i stvarno se prijateljski volimo uprkos tome što je postojala možda neka platonska ljubav ili, otkud znam. Ali mi smo stvarno sačuvali to da budemo prijatelji i da ne kvarimo ništa. On je moj prijatelj. Uvek kažem da smo mi iz sličnih miljea, iz tih patrijarhalnih crnogorskih kuća, i mi smo se prepoznali i zaista se družimo. Kada dođe u Beograd obavezno ili odemo na ručak ili na piće, kada sam ja u Crnoj Gori pozovem ga, javim se - tu sam, popijemo kafu, ako sam u gužvi samo se javim. Tako da stvarno apsolutno nema ničega osim jednog pravog, lepog i iskrenog prijateljstva, i ja ga zaista mnogo volim jer on je jedan divan čovek - ispričala je Lidija, a onda nastavila:

EVO ŠTA JE ČLAN SEDAM KOJIM JE KAŽNJENA! Marijana Zonjić PROGOVORILA O UGOVORU - strogo čuvana tajna! Evo šta se dešava dan nakon DISKVALIFIKACIJE

- On je jedan romantik, kavaljer, vezan za kuću, za svoju porodicu... Zbog svih tih stvari ja njega volim. A rijaliti kao rijaliti, to je potpuno neka druga priča. A drugo, volim ga što stoji iza onoga što misli i što je jedan čovek koji ne da na svoje, što smo videli, ne da, uopšte, na svoj narod. Ja to poštujem. I uvek će da istakne veličinu svog naroda uz svo uvažavanje tuđih, ali je prosto čovek koji je jedna snažna ličnost što se toga tiče. Tako da, ja ga volim, on je moj veliki prijatelj; lep, zgodan, divan". Mi smo se negde pronašli i mnogo lepo funkcionišemo kao prijatelji, i smatram da to prijateljstvo ne treba ni prljati ni ugrožavati bilo kakvim drugim odnosom. Nema ni potrebe, mi smo se tako nekako pronašli i to je to - završila je glumica.

 

 

Glumica je otkrila da se videla sa Tomovićem pre nego što je on ušao u Zadrugu 3,a tom prilikom ga je posavetovala.

- Videli smo se pre njegovog prvog ulaska u ovu Zadrugu. Ručali smo, smejali smo se, rekla sam mu: "Pazi šta radiš"...sa devojkama mu nikada ne kažem: "Pazi šta radiš", neka radi šta hoće, pošto je to njegov odabir (smeh). Ali mi je žao što je izašao, jer je kvalitetan čovek. Ima dosta ljigavih ljudi, on nije od tih. On je stvarno jedan čovek kome može da se veruje i meni je on kao prijatelj fenomenalan - istakla je Lidija

Više o Zadruzi pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17