• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2020

18:51

ŠTA DANAS RADE POBEDNICI "PAROVA"! Neki su I DALJE u rijalitiju, prvi honorar od 500.000 EVRA dobila je ONA, a kad čujete njegovo DANAŠNJE ZANIMANJE...

Rijaliti

ŠTA DANAS RADE POBEDNICI "PAROVA"! Neki su I DALJE u rijalitiju, prvi honorar od 500.000 EVRA dobila je ONA, a kad čujete njegovo DANAŠNJE ZANIMANJE...

Podeli vest

Policija, tuče, svađe... Danas stigli do osme sezone!

Rijaliti "Parovi" emituje se već devet godina na televiziji Hepi. Četvrta sezona ovog programa trajala je 321 dan i upisala se u istoriju kao najduži "lajv" televizijski format do sada.

TRANSFER GODINE! Pobednik Parova ulazi u Zadrugu - spreman da UNIŠTI Dalilin brak! Otkrio nepoznate detalje njihove veze!

(VIDEO) ČUVAM NEVINOST ZA NJEGA! Ivana otkrila ŠTA OSEĆA prema Miliju, pa otkrila: OPIPALA SAM GA KROZ PANTALONE!

Tokom prvog serijala 2010. takmičari su se borili kao ljubavni parovi za nagradu od čak 500.000 evra.

Foto: Printscreen You Tube

Trijumfovali su model Zorica Dukić i karatista Miloš Riki Vuković, koji su ubrzo posle "Parova" raskinuli.

Dukićeva je novac uložila u frizerski salon, a Riki u biznis. Dok je sportista prekinuo "rijaliti karijeru" i živi u Emiratima sa suprugom Teom i ćerkom, Zorica se pojavila u trećoj sezoni "Parova" i započela vezu s Nenadom Marinkovićem Gastozom. 

Foto: Printscreen You Tube

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao. Kontroverzni par je upamćen i po Zoričinoj izjavi da ne želi analni seks.

UĆI ĆU U ZADRUGU DA JE IZJ**EM I ŠUTNEM! Iz Parova prelazi u Belu kuću sa TAKTIKOM! Dve bivše su mu UNUTRA, a bacio oko na NJU

- Gastoz mi je tražio guzu, ali ću mu dati tek kad bude bila prva bračna noć. Imam principe preko kojih ne idem - izjavila je frizerka, koja danas ima lanac salona lepote.

Foto: Informer

U drugoj sezoni nagradu od 100.000 evra osvojili su Stevan Radivojević i Aleksandra Saška Matić.

Stevan je otvorio frizerski salon i dobio mnogo mušterija, među kojima su zvezde poput Cece i Anastasije Ražnatović, Ane Nikolić, Mie Borisavljević... Saška je otvorila kozmetički salon, a kada ne radi, voli da putuje po svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Radivojevic (@stevansrules) on Dec 30, 2019 at 3:04pm PST

 

Tokom trećeg serijala takmičari su se borili individualno, a pobednik je bio bogatiji za 45.000 evra.

Tron je osvojio Nenad Marinković Gastoz, koji je i danas popularan. Snimio je nekoliko hitova, a u "Parove" se vratio i u šestoj sezoni i uzeo duplu krunu.

IZBACIO SAM JE IZ TUŠ KABINE! Sa ovim učesnikom Parova Miljana je htela VRELU AKCIJU - ono što je rekao za nju BOLI!

On se pokazao kao veliki zavodnik, pa je tako u rijalitiju smuvao Macu Diskreciju i Natašu Šaviju, a posle toga i pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani. U nekoliko navrata policija mu je upadala u stan tražeći oružje i drogu, a on je nedavno izjavio da ga to nervira jer nije "diler niti narko-bos kao Pablo Eskobar".

Foto: Public

Pobednica najduže sezone Ružica Veljković odnela je nagradu od 30.000 evra.

Bivša članica grupe "Models" osvojila je publiku priznanjem da se godinama borila sa alkoholizmom, kao i da je tokom veze sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem bila žrtva nasilja, te da je abortirala kad je zatrudnela s njim.

(FOTO) ISPLIVALA ŠOK PREPISKA MAJE MARINKOVIĆ! Ušla je u Zadrugu kao slobodna devojka, a ovoj poznatoj ličnosti je samo dan pred ulazak slala da ga VOLI!

Posle "Parova" Ružica se oprobala kao voditeljka muzičkog kampa "Maldivi", a zatim je snimila i pesmu "Bezobrazno blizu". U martu prošle godine rodila je devojčicu, a spekuliše se da je otac biznismen iz Švajcarske, dok ona njegov identitet drži u tajnosti.

Foto: screenshot

Sa 30.000 evra u džepu iz "Parova 5" izašla je Dalila Dragojević.

Tamo je započela vezu sa Mladenom Vuletićem, da bi na kraju završila sa Dejanom Dragojevićem, za kog se i udala 2017. U istoj sezoni s njima je bio i Dejanov brat David, koji je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

DAĆU JOJ AUTO OD 100.000 EVRA: Tatomir (80) ODLUČIO da OŽENI Milijanu! Za uzvrat Božićeva MORA DA URADI OVO!

Kako se njih dve nisu podnosile, došlo je do sukoba i između braće. Ona je sa Dejanom ušla i u narednu sezonu, u kojoj je pobedio Gastoz.

Dalila i Dejan su sagradili kuću u Bosni, otuđili se od porodice Dragojević, a ove godine su učestvovali u "Zadruzi 3". Iz tog rijalitija su pobegli, pa Pinku moraju da plate kaznu od 100.000 evra.

Foto: Informer DN

Aktuelni pobednik "Parova" je Mladen Vuletić, koji je danas vlasnik kafane u blizini Kragujevca i kioska brze hrane u Beogradu. Poznat je po priči da je imao aferu sa Marijom Kulić, kao i da je Dalila varala muža sa njim.

- Sa njom sam se grlio i ljubio na bazenu, pričali smo o prošlosti. Tad je bila sa Dejanom u braku! - ispričao je kršni Crnogorac.

Foto: youtube printscreen/Tv Happy

On je brzo spiskao nagradu od 35.000 evra:

- Deo para sam uložio u automobil. Kupio sam namunjeni BMW i svima sam stavio do znanja ko je tata rijalitija!

Najnovije vesti iz "Parova" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija