• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.01.2020

14:56

TERMIN DOGOVOREN - POTVRĐENO! U Zadrugu ulazi KRISTIJAN GOLUBOVIĆ, ali to nije sve! Sa njim je i bivši učesnik "Parova" - novac već dobio!

Rijaliti

TERMIN DOGOVOREN - POTVRĐENO! U Zadrugu ulazi KRISTIJAN GOLUBOVIĆ, ali to nije sve! Sa njim je i bivši učesnik "Parova" - novac već dobio!

Podeli vest

Spremite se za žestoke momke

Ivan Mitrović Biza, poznat i kao don iz Kruševca, odnedavno tvrdi da će dobiti priliku da ukrsti pesnice sa Kristijanom Golubovićem.

Biza već godinama pokušava da organizuje meč protiv Golubovića, a ovoga puta je Kristijan zvao Mitrovića i potvrdio mu da je spreman za borbu.

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)

- Kristijan me je pozvao pre nekoliko dana, rekao je da prihvata borbu sa mnom. U zavisnosti od toga ko mu ponudi više para, meč će se održati u "Zadruzi" ili u "Parovima 8" - rekao je popularni Biza.

Foto: facebook printscreen/Ivan Mitrović Biza

Prema njegovim rečima, krajnji rok Golubovićevog izlaska iz zatvora je 16. mart ove godine. Golubović planira da neko vreme provede sa porodicom, a da zatim uđe u ring sa Mitrovićem.

Biza je podsećao da je Milomir Marić već razgovarao o tome sa Golubovićem.

PREKRŠIO UGOVOR! David Dragojević mora da NAPUSTI RIJALITI - zbog ovoga će ZAVRŠITI NA SUDU!

"NE RAZVODIM SE OD EDA, NJEGOV ODNOS SA DRAGANOM ME NE ZANIMA"! Zilha KONAČNO PROGOVORILA - pomenuta i DECA, porodična imovina i RAČUNI... (VIDEO)

U razgovoru koji je Biza objavio na kanalu možete čuti da bi Kristijan voleo da se meč odigra u "Zadruzi", i to tako da ring bude smešten na jezeru koje se nalazi u okviru tog rijalitija. Takođe, Golubović bi voleo da se meč prenosi uživo.

Foto: Darko Cvetanović

Don iz Kruševca se oglasio i danas putem društvenih mreža i rekao:

(VIDEO) DRAMA U PORODICI DRAGOJEVIĆ! Dalila POBEGLA iz rijalitija jer je zaljubljena u DAVIDA?! Dragojević progovorio - šok za sve!

- Veliki ljudi, još veći prijatelji! Uvek u dobru i zlu, a uskoro u "Zadruzi 3" - istakao je Ivan uz sliku uplatnice na kojoj se vidi da je Goluboviću, koji uskoro izlazi iz zatvora poslao novac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veliki ljudi jos veci prijatelji uvek u dobru i zlu

A post shared by Ivan Mitrovic biza (@ivan.biza) on Jan 23, 2020 at 2:42am PST

 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Kako je moguce i ko to forsira da jedan kriminalac dobije posao na TV da reklamira nailje i da bude uzor nasoj deci . KO ???

Auf Wiedersehen

pre 4 godine

Ne želim da živim u državi gde su kriminalci patriote i estradne zvezde...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija