• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

15:04

TI KAO DA PI**E NISI VIDEO! Zorica i Mensur se ŽESTOKO POSVAĐALI, ona ga polila vodom! (VIDEO)

Rijaliti

TI KAO DA PI**E NISI VIDEO! Zorica i Mensur se ŽESTOKO POSVAĐALI, ona ga polila vodom! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković svakodnevno ima razmirice sa učesnikom Mensurom Ajdarpašićem, a sve zbog njegovih izjava da niko u Beloj kući nije dobar čovek

Osim toga, Zorica je načula kako se Mensur suprotstavio Mioni Jovanović u kupatilu, a to je u njoj izazvalo revolt, pa je rešila da mu očita lekciju i stavi mu do znanja da u ovom najpopularnijem rijalitiju ne može da se ponaša onako kako on želi.

(VIDEO) DRAMA U PORODICI DRAGOJEVIĆ! Dalila POBEGLA iz rijalitija jer je zaljubljena u DAVIDA?! Dragojević progovorio - šok za sve!

ŠTA STIGNEM, DOHVATIM! Miljana Kulić: Kada nemam cigarete, samo što ku**c ne popušim, a nekad ga i popušim!

 - Ja imam utisak da si se mnogo rasprdao i zavozao. Kako ja to da shvatim? Ti misliš da si mnogo interesantan, nevin i naivan. Vladimir je bar imao kodeks ponašanja, nikad nije radio to što ti radiš. Zašto diraš Mionu?! Ona je devojčica od 20 godina! - rekla je Zorica.

 - I, kako ja sad tebe da poštujem kad me ovako vređaš. I mene su ovde polivali, pa nikom ništa- rekao je Mensur.

Foto: Printscreen You Tube

Budući da je on u vezi sa Minom Vrbaški, Zorica je namerno udarila na nju, pa je spomenula sa kim je sve ona upražnjavala seks pred kamerama pokušavajući da ga isprovocira, a onda su joj se oboje suprotstavili.

MILJANA DOBILA NAPAD PANIKE - LUPALA NA KAPIJU, vrišti, plače... Samo se SRUŠILA NA POD! Odmah došli da joj PRUŽE POMOĆ (VIDEO)

 - Đekson kad uđe, ti padaš. Je*i ga, Mina je njega volela kao Boga, više nego Vladimira. Ku*Đi se dok ne uđe! A, tek kad uđe Joca, lep je kao Napoleon! Đekson Minu razvlačio ovde - rekla je Zorica.

 - Ja sam u njega bila zaljubljena, mi sad više uopšte nismo u dobrim odnosima. Neka dođe, nemam problem sa tim. Pričaj mu šta hoćeš, ne zanima me- rekla je Mina.

Ma, ko si ti da govoriš da su svi ovde ološi?! Ako tebe neko počne da nabija na ku*ac, videćemo koliko si opasan! Ti kao da pi*ke nikad nisi video, a krivo ti je jer je Vladimir tu prvi stavljao! - rekla je Zorica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija