• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

25.01.2020

09:24 >> 09:29

ANA I DAVID UŠLI U ZADRUGU NEMAJU DINARA U DŽEPU! Ostali BEZ STANA, a evo gde su POTROŠILI PARE!

Rijaliti

ANA I DAVID UŠLI U ZADRUGU NEMAJU DINARA U DŽEPU! Ostali BEZ STANA, a evo gde su POTROŠILI PARE!

Podeli vest

Ana Korać i David Dragojević ušli su u "Zadrugu 3" zato što su ostali bez novca! Oni su u prethodnoj sezoni popularnog rijalitija zaradili oko 100.000 evra, koje su spiskali za samo šest meseci.

- Iz "Zadruge 2" su izašli za ozbiljnom lovom, ali su ubrzo uspeli sve da potroše. Pre pola godine su na računu imali 140.000, a sad su im prazni džepovi. To ne čudi, s obzirom na to da su navikli na život na visokoj nozi. Iznajmili su luksuzni stan u Novom Beogradu, koji su plaćali 500 evra mesečno, a dosta para su potrošili na garderobu, restorane, šoping, skupe satove - otkriva izvor blizak paru.

DAVID POBEGAO U ZADRUGU ZBOG DUGOVA? Ne može da izdrži TROŠKOVE, Ana nema pojma da su OSTALI BEZ STANA!

(FOTO) OBJAVLJENE ŠOK FOTKE! Ava Karabatić sa DEDOM - u krevetu mazi ga i... Pogledajte šta radi! Komentari PLJUŠTE!

Ostali bez stana 

Par je za šest meseci spiskao 100.000 evra, a nedavno su ostali i bez stana koji su rentirali 

Izvor Informera

Prema rečima našeg sagovornika, Koraćeva i Dragojević su mnogo novca potrošili i na putovanjima.

- Odmah posle rijalitija odmarali su se u Egiptu, gde su odseli u luksuznom rizortu. Zatim su uživali u Istanbulu, a potom i u Moskvi. Tamo su jeli na najskupljim mestima, išli u SPA centre i na masaže, a butike pustošili redom. Ana se sa svakog putovanja vraćala u Beograd sa punim kesama. Pošto je kupovala samo u brendiranim radnjama, kao što je "Luj Viton" ili "Šanel", ostavljala je u njima i po 10.000 evra za dan - objašnjava naš izvor.

Par je nedavno zapao u toliko tešku finansijsku situaciju da su morali da otkažu i stan u kojem žive.

- Zbog toga je Ana ušla u rijaliti, a David se na neko vreme vratio u Veternik, da bi joj se kasnije priključio u "Zadruzi". Ona je za ovu sezonu ugovorila honorar od 3.000 evra nedeljno, dok će on zarađaivati 2.000 evra - priča naš izvor i dodaje:

Foto: Shutterstock

- David je uspeo da sačuva deo novca od "Zadruge 2" i uloži ga u proizvodnju dukseva, ali taj biznis mu još ne donosi profit. Čak i kad bude privređivao od toga, to nikako neće moći da pokrije njihove troškove, budući da Ana ništa ne radi, a voli da troši.

Ana: Sve pare spiskam

Ana je nedavno i sama priznala da je veliki rasipnik.
- Jao, ja sve pare potrošim na krpice. Obožavam da kupujem garderobu, tašne, cipele... Koliko god novca da imam, sve dam na to. David je malo štedljiviji, nadam se da ga neću pokvariti - ispričala je Koraćeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Sramota sta se sve u Srbiji tolerise da ko i kakvi docu do novca i da tako lako rasture. A nasa deca koji imaju potencijal znanja i uspesno po Svetu nas prestavljaju moraju da se muce za pomoc od drugih ljudi .I dasu danas reliti starlete i ko ikakvi mamlazi cenjeniji od nasih naucnika i pametnih glava. Pa sto taj Mitrovic ne napeavi nesto za ovu decu da gledamo a ne starlete.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija