• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Gajić / Ivan Radulović

25.01.2020

21:37

HOĆU SVOJ ŽIVOT NAZAD! U jeku RASKIDA Edisa i Dragane, evo šta ZILHA KAŽE o svom suprugu! Pomenula i MITROVU! (VIDEO)

Rijaliti

HOĆU SVOJ ŽIVOT NAZAD! U jeku RASKIDA Edisa i Dragane, evo šta ZILHA KAŽE o svom suprugu! Pomenula i MITROVU! (VIDEO)

Podeli vest

Redovno prati, ali ipak ne želi da uđe u "Zadrugu"

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici rijalitija pominjali su u više navrata, pa zbog toga mora da bude upoznat sa dešavanjima u Beloj kući.

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)
ČUJU SE SVAKOG DANA! Pavle otkrio KAKVA je ZILHA - Evo šta mu je rekla o Edu, Dragani i HOĆE LI UĆI U Zadrugu! Izneo ŠOK DETALJE (VIDEO)

Za naš portal Informer.rs, Pavle je iskreno pričao o dešavanjima u trećoj sezoni popularnog rijalitija, kada nam je otkrio da se redovno čuje sa Zilhom Karišik Fetić, ženom Edisa Fetića, sa kojim je Dragana Mitar, Pavlova bivša, trenutno u vezi.

Foto: pink.rs

Zilha mu je rekla da ne planira da se razvede od Eda, a onda nam je otkrio kako ona reaguje na Draganu Mitar i da li je istina da su se njih dve dopisivale pre rijalitija.

Anketa

PRODAO SI ME! Dragana urlala na Edu, napravila HAOS U KUPATILU, a onda mu poručila: ZAVRŠILI SMO ZA SVA VREMENA!
EDO OTIŠAO KORAK DALJE! Za Draganino dete rekao da je KOPILE! Ona mu odbrusila: TI SI NASILNIK, neću ti ovo oprostiti! (VIDEO)

- Svašta mi je pričala, ne bih sve da otkrivam, između ostalog rekla mi je da razvoda nije bilo, niti će. Ovim rečima je rekla: "Mene njegov odnos sa Draganom Mitar ne zanima, nisam podnela papire za razvod, niti ću". Ja sam tek u "Zadruzi" čuo da je Zilha Dragani slala poruke, to je glupost. Zilha ne želi da komentariše taj odnos iako je dno dna. Silom prilike je upala u sve ovo i stalno govori: "Hoću svoj život nazad" - priča Pavle i dodaje...

- Ona i dalje gaji emocije prema Edu, ipak je on njen suprug i otac njene dece. Šta će se desiti kada izađe iz "Zadruge" to se još ne zna - prepričao je Pavle razgovore sa Zilhom, a ceo intervju poslušajte u videu ispod.

 
Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija