• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

09:43

(VIDEO) ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU! On je TEŠKO podneo njen ODLAZAK!

Rijaliti

(VIDEO) ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU! On je TEŠKO podneo njen ODLAZAK!

Podeli vest

Sinoć je u Zadruzi održano još jedno nedeljno izbacivanje, a nominovane su bile Sofija Simić i Ivana Šopić. Voditelj Ognjen Amidžić došao je do izolacije po nominovane zadrugarke kako bi zajedno sa njima otišao do sale za fizičko gde će se odigrati duel za opstanak na velelepnom imanju

Iako je u rijaliti ušla relativno skoro, dvojnica Mine Vrbaški, Sofija Simić je sinoć napustila „Zadrugu“. Ona je imala manje glasova od Ivane Šopić, koja joj je bila suparnica u duelu.

(VIDEO) TUČA U SPAVAĆOJ SOBI! Miljana Kulić skočila i branila NJEGA, obezbeđenje odmah INTERVENISALO!

EDIS JE TOP FRAJER! Nova zadrugarka Sofija Simić MERKA Tortu, zna OVE zadrugarke - PROZVALA Minu i rekla da Filipu Đukiću nedostaje OVO!

Za Sofiju, koja je pobedila u igri i kojoj su duplirani glasovi, bilo je 42 posto glasova, a za Ivanu 58 posto.

IZNELA SAV PRLJAV VEŠ! ''Prostituisala se i drogirala u Švajcarskoj!?'' - Milica Kemez PREVARILA NACIJU tužnom pričom, a istina je DRUGAČIJA?

ANABELA POSLE RAZVODA JAVNO IZJAVILA LJUBAV OVOM MUŠKARCU: Ti si ono što se čuva kao malo vode na dlanu!

Zadrugari su se potom pozdravili sa Sofijom, a zatim se zadrugarka uputila ka studiju u Šimanovcima. Nikola Orozović teško je podneo Sofijin izlazak, pa je među prvima došao do nje kako bi se pozdravio, a pred izlazak joj je poručio samo jedno.

- Čuvaj se - dobacio je Orozović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija