• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

28.01.2020

16:51

PRVO SE ODREKAO NJE, A SADA SU SE SRELI NA TEPIHU! Luna DOŽIVELA peh kada je ugledala Đoleta Đoganija! BILA JE VIDNO NERASPOLOŽENA!

Rijaliti

PRVO SE ODREKAO NJE, A SADA SU SE SRELI NA TEPIHU! Luna DOŽIVELA peh kada je ugledala Đoleta Đoganija! BILA JE VIDNO NERASPOLOŽENA!

Podeli vest

Poterao je maler

Luna Đogani sinoć se na dodeli MAC nagrada pojavila u dugačkoj roze haljini dubokog dekoltea, kojom je izazvala veliku pažnju, međutim doživela je peh kada joj se toaleta isprljala.

ISKOPIRALA CECU, OD GLAVE DO PETE! Pevačica se pojavila u HALJINI koju je Ražnatovićka nosila na Veljkovoj svadbi - evo šta je rekla na TO (FOTO)

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Luni se dok je dolazila na manifestaciju haljina vukla po podu, zbog čega je na crveni tepih došla blatnjava, a to je i pokazala pred kamerom. 

LUNA ISPROZIVALA KIJU - BLAM... Kockareva je na turneji u Americi, a evo šta o njenim nastupima misli Đoganijeva - smejala se i rekla... (VIDEO)

Foto: blic.tv/printscreen

Njen stric Đole Đogani o kojem se pisalo da se odrekao bratanice je na iznenađenje svih slikao Lunu dok je pozirala na crnom tepihu.

BUUUM! PLJUVAČINA POSRED LICA! Zadrugari se ŽESTOKO POSVAĐALI, obezbeđenje ULETELO DA IH RAZDVAJA! (VIDEO)

Foto: blic.tv/printscreen

Po svemu sudeći, porodični odnosu su bolji nego ikada, a to je kasnije i potvrdio poznati denser.

Pogledajte šta je sve sinoć Luna rekla:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peki12087

pre 4 godine

Djole produzi dalje,kad je trebalo nisi bi tu za Luna

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija