• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2020

22:27

SANJA JE MENE KUPILA! Matora kroz SUZE ispričala kako je sve počelo sa STANKOVIĆEVOM, a onda je otkrila čega se najviše plaši! OVO NE BI PODNELA! (VIDEO)

Rijaliti

SANJA JE MENE KUPILA! Matora kroz SUZE ispričala kako je sve počelo sa STANKOVIĆEVOM, a onda je otkrila čega se najviše plaši! OVO NE BI PODNELA! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom večeri Jovana Tomić Matora pričala je sa Tarom Simov i Erminom Pašović o ljubavi sa njenom partnerkom Sanjom Stanković koja je počela još u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga"

Kako je poznato, Sanja pre Jovane nikada nije imala odnose sa istim polom, ali nakon što je osetila veliku ljubav prema zadrugarki, odlučila je da prizna javnosti da je zaljubljena u nju. Kako je vreme prolazilo, svi su uvideli koliko je njihova ljubav jaka.

BUKTE STRASTI! ZAVUKLI SE ISPOD JORGANA PA...Mitrova ZASKOČILA EDISA, a na ZILHU NE MISLE! (VIDEO)

 

(FOTO) TOMOVIĆ SE KONAČNO VRAĆA U ZADRUGU?! Stigao je u BEOGRAD! Isplivao DOKAZ!

Jovana je ispričala Ermini i Tari kako je sve počelo sa Sanjom, kao i kako su uspele da se autuju.

Foto: Printscreen You Tube

- Znaš li ti koja je to hrabrost? Meni je bilo drago, čak i da mi ne uzvrati ljubav, ja sam nju volela kao čoveka, ne kao dobra je riba, nego kako se ona ponašala, kako je ona mene kupila. Ne bih podnela da je izgubim kao prijatelja, Drvo mi je mnogo pomoglo. Kad mi je najteže bilo... Ja sam to objašnjavala i Mateji, koliko god da vam je ružna svađa, iskrena je. Vi kad ste u svađi, znam da se volite najviše, kod vas se vidite da se volite. Vi ste jedini ovde, ne zbog toga što vas volim. Prošao poziv, mama njena zove, moja: "Ćurke jedne, da li ste vi normalne, šta radite?", meni je bilo samo zbog njenih. Niko nas nije prihvatio, mi smo mislili da nas niko ne podržava. Onda smo otišle kod Ognjena, pošto se nikada nismo javno poljubile. Krile smo se po ćoškovima, tamo smo se i poljubili javno prvi put. I posle toga nama kaže Ognjen da ima klip od fanova - ispričala je Matora kroz suze.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija