• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

11:41

VAŽI ZA NAJVEĆEG J*BAČA U RIJALITIJU! Isplivale NAGE fotke zadrugara - nećete ga prepoznati! HARAO JE I PRE 10 GODINA!

Rijaliti

VAŽI ZA NAJVEĆEG J*BAČA U RIJALITIJU! Isplivale NAGE fotke zadrugara - nećete ga prepoznati! HARAO JE I PRE 10 GODINA!

Podeli vest

Mlad i bez tetovaža

Danas jedan od najpoznatijih rijaliti takmičara i učesnika "Zadruge" - Filip Đukić, iz mase se izdvojio svojim zavodničkim sposobnostima koje potvrđuju na desetine devojaka koje su prošle kroz njegov zagrljaj, ali i krevet, u prvoj i aktuelnoj trećoj sezoni.

MILJANA POBEGLA IZ ZADRUGE?! Kulićeva ni ove sezone nije mogla da IZDRŽI - LOMILA SVE PRED SOBOM, zaboravila na malog Željka!

Foto: Printscreen You Tube

Na slikama koje smo pronašli na društvenoj mreži My Space, koja je bila popularna pre deset godina, moglo se videti da je Đukić i u ranoj mladosti bio izuzetno privlačan, da se aktivno bavio sportom, ali i bio mezimac nežnijeg pola.

MILJKOVIĆ ZAVRŠIO SA NJOM U KREVETU! Odmah PRVO VEČE - samo što je ušao, već se bacio na NJU! Šta će Luna reći na OVO?! (VIDEO)

Na fotografima u nastavku možete pogledati kako je izgledao Filip Đukić pre nepunih deset godina, pa zaključite sami da li se mnogo promenio.

Foto: my space

Foto: my space

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 4 godine

Lep simpatičan,bio,pa odlučio da se unakazi tetovažama

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija