• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2020

08:32

MARKO OTVORIO DUŠU! Miljković prvi put progovorio o raskidu sa Lunom, a onda je IZNEO OVAJ DETALJ! Zbog toga je često tužan! (VIDEO)

Rijaliti

MARKO OTVORIO DUŠU! Miljković prvi put progovorio o raskidu sa Lunom, a onda je IZNEO OVAJ DETALJ! Zbog toga je često tužan! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar Marko Miljković je već na samom početku "Zadruge 3" postao pretnja mnogim parovima, a među njima se našla i Dragana Mitar sa kojom je odmah nakon ulaska imao rasprave

Ono što će zasigurno zaintrigirati sve je to što je Miljković ove noći prvi put progovorio o raskidu sa Lunom Đogani, a nije sakrio da još uvek gaji emocije zbog kojih se često rastuži kada čuje svoje omiljene pesme.

Foto: printscreen dailymotion

- Sa Gagijem sam super, ali da ulazim u detalje oko raskida sa njom i tako dalje, ne. Njemu je najbitnije da smo ostali u korektnim odnosima. Nismo mi povredili jedno drugo ne znam koliko. Palo je ružnih stvari i ružnih reči sa obe strane, ali nije to sad strašno. Kao što je početak bio lep, tako i kraj mora da ima neke gorčine. Teže sam podnosio raskid napolju, nego ovde, iskren da budem. Jutros sam se malo rastužio kad je režija puštala neke pesme - rekao je Marko.

MARKO U TRANSU! Posle RASKIDA sa Lunom, Miljković se na istom mestu setio njihove LJUBAVI, pa uradio OVO! (VIDEO)

LUNA RASPISALA KONKURS ZA MUŽA! Đoganijeva ŠOKIRALA objavom na Instagramu: Prava sam DOMAĆICA, ne mogu...

 

 

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

Marko i Luna se nisu rascistili sa emocijama,ali mislim da nece biti zajedno jer su dva sveta i razlika je godinama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija