• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

15:30

(ANKETA!) ISPLIVAO SNIMAK! Luna PEVA bez pratećih vokala - Poslušajte zbog čega su FANOVI besni na nju! Zamerili joj OVO!

Rijaliti

(ANKETA!) ISPLIVAO SNIMAK! Luna PEVA bez pratećih vokala - Poslušajte zbog čega su FANOVI besni na nju! Zamerili joj OVO!

Podeli vest

Oštre kritike na račun Đoganijeve.

Nakon pobede u "Zadruzi 2", Luna Đogani se upustila u muzičke vode. Oko ove njene odluke lomila su se koplja - čak i neki prijatelji i kolege govorili su da ona nije za to, dok su je drugi bez rezerve podržavali.

DEČKO JE SAVRŠEN... Oglasila se Luna nakon povezivanja sa Stefanom Živojinovićem! ŽELI DA BUDE BRENINA SNAJKA ILI...?!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jedno je sigurno - Luna je svojim prvim pesmama privukla ogromnu pažnju, a posle svake je sledio niz uspešnih nastupa u Srbiji i regionu. I kad god se pojavi njen novi spot, ili snimak sa nekog gostovanja, odmah sledi veliki broj pohvala i komentara podrške obožavalaca, kao i čitav niz kritika.

IPAK ĆE SE SRESTI SA MARKOM! Luna Đogani će biti deo Zadruge 3 - produkcija ima SAVRŠEN PLAN! Ponudili joj NEREALNU SUMU koju nije mogla da odbije!

Na jednoj Fejsbuk stranici objavljen je snimak sa jednog Luninog nastupa u Tuzli, a po običaju, usledila je lavina komentara.

Dok su neki nazivali Lunu "neponovljivom kraljicom", klicali joj pišući "bravo", "svaka čast", "odlična si", bilo je i onih koji su bili prilično kritični prema njenom pevanju.

 

 

- Svaka joj čast što je uporna i trudi se, al stvarno ne zna da peva... Možda da još neke časove dodatne uzme ili nešto... Sve je stvar prakse...
Ja joj želim da uspe... Srećno - bio je jedan od komentara.

Foto: facebook/printscreen

- Pesme su vrh ali ih ona pokvari, toliko falšira da je to neverovatno, a potpuno je bez kondicije.

- Leleeee, pa ona izdiše, ne zna ni vazduh da uzme dok "peva". Užas, čuje li ona sebe... Koji blam!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daniel

pre 4 godine

Ako je ovo Pevanje onda sam ja Tom Cruise !!! ??

Aleksandra

pre 4 godine

Ovo se ne zove pevanje ovo je blamiranje.....ovi probrani u publici izgleda imaju problema sa sluhom.

bilja

pre 4 godine

Jel mene neko ovdje zafrkava! Cura pjeva 4 Teodorine pjesme na nastupu, a slusam ovu najnoviju pa ona ne moze da isprati ni ritam, a kamoli da ubode rijeci i ton! Stvarno mora da poradi na svom pjevanju... I nema veze to pocetnik. Ovo je uzasno za slusat, ima u zvezdama granda mnogo talentovanijih al nemaju tu reklamu! A ona i Kija nek zaradjuju dok eto mogu, ali vec je opala popularnost, klubovi ih ne zovu 2x jer nisu kvalitetne

Ines

pre 4 godine

Ne volim ovu Lunu, al da je naucila pjevat ostavila bi joj pozitvan komenatar. Nemam problem s tim jer koliko je talenata, a nisu svi dobri ljudi niti za voljenje pa ih slusamo jer to sto cujemo dobro zvuci. A ovo, ovo je zalosno. Sramota predstavljanja nekoga ko se naziva pjevacem, il barem to zeli postati.

Veronika Star

pre 4 godine

A zasto u anketi nema opcije ne dopada mi se???? Eto ja glasam za to jer ova nema pojma ni sa cim a najmanje sa pevanjem. I mama joj je bila otvaracica usta......fuj. Kada mi se slusa dobro pevanje, slusam svetske zvezde, jer ovo boli koliko je lose.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija