• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

13:30

(VIDEO) GAGI OTKRIO KAKO SU LUNA I MARKO RASKINULI! Ne odvaja se od Miljkovića, a evo šta je rekao o Miljani Kulić

Rijaliti

(VIDEO) GAGI OTKRIO KAKO SU LUNA I MARKO RASKINULI! Ne odvaja se od Miljkovića, a evo šta je rekao o Miljani Kulić

Podeli vest

Gagi Đogani u razgovoru sa Drvetom mudrosti progovorio je o prijateljstvu sa nesuđenim zetom Markom Miljkovićem, ističući da bi njegova ćerka Luna i te kako pozdravila to što su njih dvojica u korektnim odnosima. Između ostalog, dotakao se i Miljane Kulić, te njihove svađe od prethodne večeri, da bi tek zatim prokomentarisao i svoj odnos sa Erminom - kao šlag na tortu

 - Vani nismo bili zajedno, sada se ne razdvajamo. Mislim da bi Luna to pozdravila, ne verujem da bi imala nešto protiv. Nas dvojica smo napolju bili u korektnim odnosima. To što smo ovde zajedno, smatram da ona ne bi imala ništa protiv. Ništa mi nije rekao zašto su raskinuli, nismo razgovarali o njihovom raskidu, Luna mi je već nešto rekla. Rekla mi je da je imala veliki pritisak u javnosti i na društvenim mrežama, te više nisam želeo da je pitam. Bitno mi je da su na lep način raskinuli i da nije Lunu povredio, da nije bila velika svađa, niti skandal. Ako nije išlo, nije išlo -  objasnio je denser.

ANA I JANJUŠ IMALI S*KS U WC-U! Sve je otkriveno - OVO DO SADA NISTE VIDELI! Šok kada je OBELODANJENO, kao za MIKIJA I SUZANU (VIDEO)

(18+ VIDEO) NIJE USPEO DA GA ZADRŽI U RUKAMA - videlo se BAŠ SVE! Posle AKCIJE u tuš kabini, zadrugar pokazao PONOS! Auuu...

 - Miljana je krenula na mene... ja sam izgleda došao na red posle pet meseci. Rekao sam joj da mi ne dira Lunu, može da se svađa sa Miljkovićem, ali da ne provlači Lunu. Rekao sam joj ako bude napravila jednu grešku, prestaću da komuniciram sa njom, to je uradila jutros. Meni je bezveze da ona napada Miljkovića i da provlači Lunu. Znam da je zaljubljena i dalje u Marka, ponaša se kao derište od 10 godina, moja Nina se tako ne ponaša, dolazi kod njega u krevet i provocira ga. Ne dam joj da dira moju Lunu. Dobiće od mene 'ignor', neću je vređati, to je jedino rešenje po pitanju nje, nema mi druge -  istakao je Gagi, a onda prokomentarisao i svoj odnos sa Erminom. 

''MOLIM VAS, NE ŠIRITE DALJE..'' Darko Tanasijević PRIZNAO da je imao SE*S AFERU sa Miljanom Kulić - čak ju je i VARAO! Moli fanove za DISKRECIJU!

PESNICA, PA U GLAVU! Fizički nasrnula na njega, unela mu se u FACU i onda... HAOS U ZADRUZI! Obezbeđenje NA NOGAMA (VIDEO)

 - Ništa. Ne vidim je pored sebe, niti ona mene -  zaključio je on. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija