• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

13.02.2020

13:28

SLOBA ZAKAZAO SVADBU! Jelena se već USELILA kod njega u stan, pevač DONEO ODLUKU, evo kada je VENČANJE!

Rijaliti

SLOBA ZAKAZAO SVADBU! Jelena se već USELILA kod njega u stan, pevač DONEO ODLUKU, evo kada je VENČANJE!

Podeli vest

Sloba Radanović konačno je srećan u ljubavi. Posle nategnutog braka sa Kijom Kockar i horor veze sa Lunom Đogani, skrasio se pored Jelene Đuričanin. Ljubav su aminovali njegova majka (i otac pre smrti), a kako stoje stvari, u planu je i svadba

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin već žive zajedno. Ona se sa decom preselila u njegov stan i za sada je sve savršeno. Sloba radi, putuje, zarađuje, a ona ga čeka na aerodromu kada se vraća sa tezge i vozi kući. Pevač joj je zato dao svoj auto, ali i sve drugo. Kako njegovi prijatelji pričaju, na njoj ne štedi i čini sve da se ona i njeno dete osete voljenim i zaštićenim. 

(VIDEO) SLOBA SKAMENJEN OD BOLA, NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU NA LICU! Održan pomen Radanovićevom ocu, a evo gde je bila devojka Jelena

SLOBA I JELENA OTPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT?! Radanović ne ŠTEDI NI DINARA na Đuričaninovu i njeno dete!

Foto: Informer

Podsećamo, pevačica Kija Kockar je više puta spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema rečima našeg izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu pre nego što je umro. Pevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno posle njegove smrti Sloba Radanović je rešio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelepu Jelenu.

IMAO JE S*KS SA KIJOM! Izlanuo se u lajvu - ŠOKČINA! Ona otkrila KOLIKI MU JE - mališa, svega TOLIKO centimetara! Ismevala ga...

DOŠLA KOLIMA PO NJEGA?! Slobina Jelena uzela stvari U SVOJE RUKE! Ona mu je NAJVEĆA podrška!

Međutim, njih dvoje su se dogovorili da ovu lepu vest kriju od javnosti i da se venčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i rešila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj nam je otkrio detalje prosidbe.

Foto: Ivan Radulović/Informer.rs

 

Kupio je skupocen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapevao njenu omiljenu pesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na kolenima i oduševljenjem je rekla “DA”.

Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pevačev plan i da ga je u potpunosti podržala. Očekujemo svadbu decenije za manje od godinu dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 4 godine

Novo sito o klin visi. Taman ima vremena da se predomisli. A do tada će biti "Riljaj Slobo"!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija