• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

13.02.2020

18:00

NAKON TUŽBE, OGLASILA SE I LUNA! Evo šta je REKLA o pevaču - neće biti DOBRO kada čuje! Uzvratila još JAČI UDARAC

Rijaliti

NAKON TUŽBE, OGLASILA SE I LUNA! Evo šta je REKLA o pevaču - neće biti DOBRO kada čuje! Uzvratila još JAČI UDARAC

Podeli vest

Nije mu ostala dužna

Luna Đogani se oglasila povodom navodne tužbe koju je uputila poznatom srpskom reperu, Urošu Paunoviću Limi, a više o tome pogledajte OVDE.

LUNA GA TUŽILA?! Pevač objavio sliku - stigao mu je POZIV NA SUD, a sve zbog... Pale žestoke PROZIVKE, nije je štedeo! (FOTO)

Podsetimo, Uroš je Đoganijevu isprozivao rečima "Savršeno, pucaš", postavljajući na svoj Instagram profil video sa njenog nastupa, a odmah potom i uručen sudski potiv, gde je napisao da je to od pobednice "Zadruge" (više o tome čitajte ovde).

Foto: instagram printscreen/limmaofficial

Tim povodom se oglasila Luna, koja je kratko i jasno rekla:

- Ko je to? - pitala je ona.

ONA STVARNO PUCA! Brutalno isprozivao Lunu Đogani - evo šta je rekao o njenom PEVANJU! Zadao NISKI UDARAC (FOTO)

Ovo je poražavajući komentar, za Paunovića, koji je bio povezivan da se dopisivao sa njom, ali je izjavio da nisu nastavili dopisivanje ni planiranu saradnju zbog njenog tadašnjeg ljubomornog momka, Marka Miljkovića, koji je trenutno aktuelni takmičar treće sezone "Zadruge".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIMMA (@limmaofficial) on Jan 11, 2020 at 8:04am PST

Kako će reper reagovati na ovaj komentar, obzirom da se Luna i ne seća njega, ostaje nam da vidimo... 

Najnovije vesti o "Zadruzi" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija