• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2020

19:46

ŠOOOK! MILJANA PONOVO PRED KAMERAMA! Posle IZBACIVANJA se pojavila na PINKU!

Rijaliti

ŠOOOK! MILJANA PONOVO PRED KAMERAMA! Posle IZBACIVANJA se pojavila na PINKU!

Podeli vest

Miljana Kulić je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 3", pre samo dva dana. Mnogi gledaoci su prezadovoljni njenim izbacivanjem, dok drugi priželjkuju njen povratak, ali niko nije očekivao da će je tako brzo videti u programu televizije Pink

Miljana je gostovala u emisiji "Magazin In", a mnogi su se iznenadili njenom pojavom na Pinku, jer je nedavno izbačena i redovno se oglašava na svom Instagram profilu od kuće iz Niša.

(ANKETA) DA LI JE MILJANA PRAVEDNO IZBAČENA IZ ZADRUGE?! Mnogi misle da je MARKO KRIV - koje je vaše mišljenje?

Kako se emisije uglavnom snimaju u napred, a niko nije očekivao njenu diskvalifikaciju pre samo dva dana, njeno gostovanje su svi ispratili.

Foto: Printscreen You Tube

(FOTO) OTIŠLA BIH U TRI LEPE DA SAM OSTALA DA SLUŠAM BOLESNE PRIČE POJEDINIH ZADRUGARA! Miljana nikad iskrenija osula PALJBU PO NJIMA! A onda je SPOMENULA PRODUKCIJU! Nije im ostala DUŽNA!

Da li će se Miljana vratiti i pred kamere rijalitija ili ne, ostaje da vidimo.

 

 

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Blago ludom što mu mozga fali i budali što ludoga hvali! Mnogim` idol Miljana postala, to je dokaz da ima budala! Kad budale drže glavne reči, tad to niko ne mož` da izleči!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija