• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2020

21:40

ZA MANJE OD DVA SATA U BELU KUĆU ULAZE ONI! Zadrugari NE SLUTE KAKVO IZNENAĐENJE IH OČEKUJE!

Rijaliti

ZA MANJE OD DVA SATA U BELU KUĆU ULAZE ONI! Zadrugari NE SLUTE KAKVO IZNENAĐENJE IH OČEKUJE!

Podeli vest

Ova nedelja u Zadruzi biće zapamćena po diskvalifikaciji i izbacivanju Miljane Kulić iz rijalitija. Pored ovoga, dogodile su se brojne situacije u Zadruzi, a jedna od njih je i nova veza između Ive Grgurić i Filipa Đukića

Kako će se ova veza dalje odvijati ostaje da vidimo.

(ANKETA) DA LI JE MILJANA PRAVEDNO IZBAČENA IZ ZADRUGE?! Mnogi misle da je MARKO KRIV - koje je vaše mišljenje?

(VIDEO) TATA, DOBIĆU IZLIV KRVI NA MOZAK! Evo šta se desilo NEPOSREDNO PRED DISKVALIFIKACIJU! Ovo je PRAVI RAZLOG Miljaninog izbacivanja!

Foto: Printscreen You Tube

 

Pored svega večeras u studijo ulaze novinari koji će se pobrinuti da istina izađe na videlo, kao i mnoge tajne zadrugara.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milens

pre 4 godine

Kako i ne slute kad je to vece ustaljena praksa,?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija