• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.02.2020

09:00

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO NEZGODU NA PUTU! Pevač PRETRPEO DRAMU i veliku štetu - Njegovoj supruzi su odsekle noge!

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO NEZGODU NA PUTU! Pevač PRETRPEO DRAMU i veliku štetu - Njegovoj supruzi su odsekle noge!

Podeli vest

U tom momentu je bila jako loša vidljivost na putu.

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'', reper Nenad Aleksić Ša imao je udes u petak uveče na auto-putu u Hrvatskoj. Srećom, reper i njegov drug, s kojim je putovao, dobro su, a veću štetu je pretrpeo samo automobil.

(VIDEO) POKUŠALA DA POBEGNE IZ ZADRUGE! Zbog igrice PUKLA I POJURILA ka... - OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! Orio se VRISAK imanjem!

Foto: pink.rs

Popularni muzičar je s prijateljem bio na putu u susednoj državi, ali su silom prilika morali da se vrate u Beograd. Razlog za to je udes, a kako kaže Ša, u tom momentu je bila jako loša vidljivost na putu, ali i sudar, koji nije bio propisno obeležen.

AU! Isplivao dokaz kako produkcija BIRA PITANJA GLEDALACA - Oni DIGLI UZBUNU, čija pitanja Milan čita svake srede?

Foto: Printscreen TV Pink

- Udarili smo kolima u ostatke od nekog drugog automobila ili kamiona na sred auto-puta, noću se nije ništa videlo. Svi smo dobro, ali je naš auto oštećen. Ivani su se odsekle noge kad sam joj javio, preživeli smo stres, ali najbitnije je da smo mi dobro. Nemamo ni ogrebotinu - rekao je Ša.

MILJANA SE UDAJE? Kulićevu su sinoć izbacili iz Zadruge - DANAS JE DOBILA BRAČNU PONUDU, NJEGA svi znate - A NIJE ZOLA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija