• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

10:38

"ANABELA PALA U NESVEST..." Prošla je kroz PAKAO - Luna NIJE bila uz nju! Njen najbliži otkrio šta se desilo, samo se SRUČILA!

Rijaliti

"ANABELA PALA U NESVEST..." Prošla je kroz PAKAO - Luna NIJE bila uz nju! Njen najbliži otkrio šta se desilo, samo se SRUČILA!

Podeli vest

Bilo joj je baš teško

Mirko Gavrić, prijatelj porodice Đogani, ispričao je Ivani Šopić kakvo je stanje bilo napolju, dok je Luna Đogani u "Zadruzi" patila za Slobom Radanovićem.

TRESLE SE KAMERE! Imali S*KS pred punom sobom - vrela akcija DO JUTRA! Zaboravili da ih snimaju, pa uradili OVO! Opaaa (VIDEO)

- Ona je doživela pakao u prvoj sezoni. Ja prilazim kod nje, ona plače, ja je pitam šta se dešava, ona meni kaže: "Sve je isto, a opet drugačije" - pričao je Mirko, a onda otkrio da je Anabeli tada pozlilo jer nije mogla da gleda ćerku kako pati.

Foto: printscreen RTV Pink

- Luna ovde u paklu, a njeni napolju u trostrukom paklu, a ona toga nije svesna. Ona dobije telefonski poziv sa Anabelom, gde nju Anabela diže i završavaju razgovor i ona pada u nesvest. Napolju osude sa svih strana. Kada je izašla, ja sam tada bio na moru, ona mene zove da se vidimo. Ja joj kažem da dođe kod mene i ona kao biljka. Vrhunac ludila je kada Anabela i ja idemo kod nje, zezamo se, dižemo dete. Ja kažem da ću da uđem u rijaliti i kažem Luni: "Zašto ti ne bi ušla, da sve ispraviš", Anabela nije htela sa mnom da priča - pričao je Gavrić Šopićevoj.

- Ona je tada imala samo 20 godina. Kakvi životni zadaci - pričala je Šopićeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija