• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

19.02.2020

10:00

NIŠTA OD NOVOG BUTIKA! Isplivala CIFRA za koju Luna nudi KRPICE sa njenim potpisom - svi komentarišu SAMO JEDNO, vredi li?! (FOTO)

Rijaliti

NIŠTA OD NOVOG BUTIKA! Isplivala CIFRA za koju Luna nudi KRPICE sa njenim potpisom - svi komentarišu SAMO JEDNO, vredi li?! (FOTO)

Podeli vest

Luna Đogani prodaje stvari iz svoje kolekcije za 25 evra na Instagramu! Pobednica "Zadruge 2" zatvorila je butik koji je imala na Novom Beogradu, pa na društvenim mrežama nudi ono što se nije rasprodalo

- Sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju "Luna Đo." S obzirom na to da me mnogo vas pita da li garderoba i dalje može negde da se kupi, moći ćete da naručite komade na Instagram profilu - napisala je Luna na društvenoj mreži. Ona je zatim objavila fotografije tri modela i uz njih napisala da svaki košta 25 evra.

(FOTO) AUUU, LUNA SE VIĐA SA MANUELOM?! Pogledajte OVU PREPISKU! Sve je VEĆ bilo POZNATO pre deset dana!

MARKO UDARIO DRAGANU, upao joj u WC i... Skandal, PODLIV ISPOD OKA - Edis ODLEPIO! Lupao, RAZVALJUJE KAPIJU, da napuste RIJALITI (VIDEO)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kompletic “Be lolly” u žutoj boji ? #lunadjo

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 18. Феб 2020. у 3:20 PST

 

Foto: printscreen instagram luna_djogani

Đoganijeva je posle "Zadruge 1" u julu 2018. imala svečano otvaranje butika, u kom je nudila svoje kreacije, ali joj je taj biznis ubrzo pukao. Luna je potom ušla u "Zadrugu 2", a po izlasku iz rijalitija okrenula se pevanju.

LUNA REŠILA DA PONOVO PRODAJE ODEĆU! Zapalili su joj BUTIK, nailazila je na OSUDE, a sada saopštila VAŽNU ODLUKU o BIZNISU! Svi se pitaju samo JEDNO (FOTO)

Na Instagramu svi komentarišu samo jedno, a to je da su stvari prekopirane sa poznatog kineskog sajta "Aliekspres" i da ne vrede ovaj novac.

Anketa

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

A gde je devojka rekla da ce opet otvoriri butik...nidje...samo su je devojke pitale za tu kolekciju i ona je objavila koliko sta kosta.

Miki

pre 4 godine

Kako ova ne moze da shvati da je omrazena da narod ocima ne moze da je vidi. Smesna je ko crtani film

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija