• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.02.2020

16:49

SLOBA I KIJA SE SRELI PRVI PUT POSLE NJEGOVE VERIDBE! Odbio da peva, pa se POSVAĐAO sa Jelenom?!

Rijaliti

SLOBA I KIJA SE SRELI PRVI PUT POSLE NJEGOVE VERIDBE! Odbio da peva, pa se POSVAĐAO sa Jelenom?!

Podeli vest

Slobodan Sloba Radanović je u jednoj prestoničkoj kafani sreo svoju bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar koja je do nedavno bila na turneji po Americi

To je bio njihov prvi susret posle njegove veridbe sa Jelenom Đuričanin Marković.

Navodno, na humanitarnoj žurki koju je organizovao menadžer Goran Lečić, Sloba je došao sa svojom verenicom, i na toj istoj žurki je trebao da nastupa.

IMALA SAM SE*S POSLE 4 DANA! Kija progovorila o LJUBAVI, pa se osvrnula na SLOBU i njihov BRAK - evo šta je rekla, HIT!

Spekulisalo se da je Radanović napustio žurku nakon što se Kija Kockar pojavila, jer je nastala rasprava između njega i Jelene i da se nije pojavio na bini. 

Foto: Foto Informer

Njegov menadžer Goran Lečića rekao je da to nije istina, ali da jeste sreo Kiju.

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ MENJA PROFESIJU? Šokantan OBRT koji niko nije očekivao, a evo kolika je CENA za njegove USLUGE!

- Nije istina da je došlo do rasprave između Slobe i Jelene i da je on otišao i da se nije pojavio na bini. Sloba je tog dana primao infuziju jer je razboleo pa nije mogao da peva, došao je samo da ispoštuje. To je bila humanitarna žurka koju su organizovali naši prijatelji - rekao je Lečić pa dodao:

- Istina je da se Kija pojavila, sreli su se, ali ne znam da li su se pozdravili - rekao je Goran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija