• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

20:50

OPŠTE RASULO! Mensur HISTERISAO MinI zbog TOMOVIĆA - Mina pokušala da ga NASAMARI, ali... reagovao je ON! RASKID NA POMOLU?

Rijaliti

OPŠTE RASULO! Mensur HISTERISAO MinI zbog TOMOVIĆA - Mina pokušala da ga NASAMARI, ali... reagovao je ON! RASKID NA POMOLU?

Podeli vest

Orio se pab!

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" Mensur Ajdarpašić posumnjao je u iskrenost Mine Vrbaški, zbog njenog odnosa sa Vladimirom Tomovićem i porukama koje mu je slala, nakon što je zadrugar izašao sa velelepnog imanja, kao diskvalifikovani.

Mina BACILA oko momka iz OBEZBEĐENJA - Mensur POLUDEO pa mu se OBRATIO! Vrbaški KLEČALA kako bi sprečila HAOS!

Nakon emisije, Mensur se uputio ka pabu, gde se suočio sa Minom, koja se i dalje pravdala o pričama sa Tomovićem, a ono što je dodatna zasmetalo Ajdarpašiću, to što zadrugarka nije htela da priča o pojedinim temama o njegovom ljutom neprijatelju.

Foto: printscreen/tvpink

-Lepo je kada ti čuješ da neko kaže nešto, imaš li taj osećaj? Čemu ono tvoje da se nećeš mešati? - upitao je Mensur

NOĆ SA NJOM KOŠTA 2000 EVRA?! Koraćeva RASKRINKANA usred rijalitija - David se oglasio o Aninim POSETAMA SORAJI bez njega!

-Ako ja neću da pričam, neću, to je bilo pa prošlo! Boli me uvo! Jesi li ti normalan, znaš koliko me boli k*rac za njega? Muka mi je više da se pravdam bilo kome, za mene su te stvari prošle i ja se ne vraćam na te stvari, ti si taj koji se vraća! Kad izađeš, pa imaš klipove i gledaj! - odbrusila je Mina.

-Sve što si ti meni rekla, ti si ta koja krije neke stvari. Moraš da shvatiš, ako ti imaš za bilo koga drugog, bilo kakve emocije, iz tvoje prošlosti, moraš da mi kažeš, neću ja da raskinem sa tobom, da li se ti sada sprdaš sa mnom? Meni nije jasno da možeš da kažeš to za stolom! Druže bre! Samim tim što ona kaže takav odgovor, može da završi priču sa tim! - uzvratio je Ajdarpašić.

Foto: printscreen/tvpink

-A znaš zašto se postavlja to pitanje? Zato što nije završeno to kako treba - rekao je Lepi Mića.

-Ma to je moje bilo da li ću ja tebi da kažem ili ne, to pitanje nije postojalo na papiru, sve što sam radila ovde, sva pitanja stižu, nejasno je ljudima, moje reakcije neke, ni meni nekad nisu jasne, zašto sam ja to nešto radila. Ali nemam komentar, mene neka osoba više ne zanima, ta osoba je kod kuće, i tamo neka ostane, ja sam sa tim završila - ubacila se zadrugarka.

Iako su bili na ivici da raskinu zbog Tomovića, Lepi Mića uspeo je da spusti tenziju između Mine i Mensura.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija