• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

21.02.2020

08:28

ŠOK! MILIJANA TRUDNA? Hitno NAPUSTILA vilu Parova, sumnja se da je ON OTAC! Produkcija odmah REAGOVALA!

Rijaliti

ŠOK! MILIJANA TRUDNA? Hitno NAPUSTILA vilu Parova, sumnja se da je ON OTAC! Produkcija odmah REAGOVALA!

Podeli vest

Milijana Božić nedavno se požalila ukućanima da joj je loše, da svakodnevno ima mučnine i povraća, a produkcija sumnja da je ona u drugom stanju, piše Alo

Učesnica "Parova" je imala se*s sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem pre nego što je on, krajem decembra izbačen iz vile, a sada sumnja da je u drugom mesecu trudnoće, otkriva izvor blizak produkciji.

MILOJKO SE BACIO U AKCIJU! Mučili ga VLAŽNI SNOVI, pa čim je ustao... HIT! Milijana kad čuje za ovo, ODLEPIĆE!

UMALO TUČA U PAROVIMA ZBOG MILOJKA! Deda im pomrsio konce, MILIJANA poludela: Juriš zauzete muškarce u vili!

- Iako je otkrila ukućanima da u poslednje vreme često ima vrtoglavicu i mučninu, na pitanje pojedinih da nije u drugom stanju, Milijana se samo smeškala i govorila da to nije moguće. Međutim, poslednjih nekoliko dana počela je da sumnja u mogućnost da je trudna - kaže izvor.

Produkcija joj je ponudila da je odvede kod ginekologa na pregled, ali pre toga da uradi test na trudnoću, što je Milijana odbila. Kako im je rekla, ako bude i dalje sumnjala da je trudna, ako se mučnine nastave, onda će im javiti.

Foto: Printscreen You Tube

- U želji da joj bude što bolje, organizatori su jednog dana odlučili da joj dozvole da izađe malo iz vile. Želeli su da je opuste na taj način, a možda i ubede da pristane na odlazak lekaru. Milijana im je bila zahvalna, pa je jedno celo popodne provela u šetnji centrom Beograda - kaže izvor, koji otkriva i da je Nemanja Stamatović Žabac čuo da je njegova draga van vile pa ju je tražio po gradu.

- Producenti su načuli da je Žabac izašao iz zatvora i da su mu prijatelji javili da se Milijana šeta centrom Beograda, pa su je nakon nekoliko sati vratili u vilu kako ne bi došlo do susreta - tvrdi izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija