• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/SrbijadanasA

21.02.2020

16:59

MARKO GA ŽESTOKO PONIZIO! Manuel iz Velikog brata OTKRIO ISTINU o Miljkoviću - ''Bio je moj vozač i davao sam mu 200 evra po vikendu...'' ŠOK!

Rijaliti

MARKO GA ŽESTOKO PONIZIO! Manuel iz Velikog brata OTKRIO ISTINU o Miljkoviću - ''Bio je moj vozač i davao sam mu 200 evra po vikendu...'' ŠOK!

Podeli vest

Stao na Mlađinu stranu!

Nedavno se Marko Miljković pridružio Imaginarijumu, a od kako se vratio napravio je opštu pometnju. On je u sukobu sa Mlađanom Jovanovićem pomenuo svog nekadašnjeg prijatelja i kako on kaže saradnika Manuela Stojanovića u negativnom kontekstu, što je žestoko isprovociralo Manuela, pa je objavio niz prepiski sa Miljkovićem u kojima mu on traži veću platu, pa se pominje i Markovo korišćenje nedozvoljenih supstanci.

EDISOVA ŠOK ISPOVEST, ZAPLAKAO! Zilha je navela da deca NEMAJU NOVCA ZA ŽIVOT, a ovo ga je NAJVIŠE ZABOLELO - Sve što sam mislio da neće uraditi, uradila je!

Foto: TV Pink printscreen

Nakon toga, Manuel je rekao da oni nikada nisu bili saradnici već je on bio vozač na jednom od svojih objava na Instagramu. Stojanović se do sada nije oglašavao za medije, niti planira, sve što su mediji preneli bilo je ono što je on objavljivao na svom Instagram profilu.

EKSKLUZIVNE FOTKE! Edo NAPUSTIO SUDNICU - produkcija mu dozvolila da URADI OVO pre POVRATKA! Čekao da vidi ZILHU, a ona... (FOTO)

Miljković ga je spominjao sve tri sezone Zadruge, ali on nije reagovao, ali je Marko ovog puta preterao. Manuel se više ne bavi promocijama po klubovima, već je uplovio u novi projekat fudbalskog menadžeringa, pa ne želi da dopusti da ga dezinformacije degradiraju u bilo kom smislu.


Šta se to dogodilo između tebe i Marka Miljkovića, kako i zašto je došlo do sukoba, s' obzirom da se bili dobri prijatelji? Da li ste bili saradnici kako on kaže ili je on radio za tebe na mestu vozača?

- Poslednji put se oglašavam na tu temu. Da me taj dečko nije pomenuo na nacionalnoj televiziji, ne bih se nikada ni oglašavao kada je on u pitanju. Ali pošto se to desilo, čisto da kažem kako je bilo! On i ja smo bili nerazdvojni, družili smo se, dolazio je čak kod mene u Pirot na slavu! Pored toga smo izlazili zajedno, noćni život, vodili smo zajedno devojke kući... kažem kako jeste! Pomagao sam mu, jeste nezahvalno da sada pričam, ako sam nekome pomagao u nekom trenutku, pomagao sam mu od srca! - rekao je Manuel iskreno, ne ustručavajući se da ispriča istinu i konačno stavi tačku na spekulacije o njihovom odnosu.

SVI DETALJI SUĐENJA! Evo zašto je ZILHA TUŽILA EDISA - tiče se DECE! Tražila je od njega nešto OGROMNO, a NIJE SE POJAVILA ZBOG...

Foto: Promo

- On je pokušao nakon toga da mi preotme posao i pozivao se svuda na moje ime, hvala Bogu nije uspeo u tom trenutku, ali to je posao kojim se ja više ne bavim. - rekao je on.

Da li je istina da ste bili saradnici ili je bio tvoj vozač? Koja je bila njegova funkcija, priče su podeljene. Mlađa je rejao da je bio vozač, dok je Miljković rekao da ste bili saradnici? Pojasni nam malo to.

- Mi smo bili drugari i bio je vozač, naravno da je radio i zarađivao je i onda je posle meni rekao kao: "Ti da si neki drug, mi bismo radili pola-pola, ne bi mi davao bednih 150, 200 evra po vikendu" i to je to. Očigledno su dečku porasli apetiti i tu je sve puklo. Od tada nisam progovorio reč sa njim, ima već 3-4 godine, ne znam ni ja kad je to bilo. Stvarno ga ne uzimam u usta, niti želim da ga uzimam u usta! Ja radim stvarno ozbiljan posao, već 3 godine, ne zanima me rijaliti, ne bih nikada ni ušao u taj isti rijaliti, niti mi treba da se spuštam na taj nivo, po novinama i ovako da se priča, ali jednostavno isprovocirao me je, evo nakon treće sezone tog rijalitija i morao sam da kažem kako jeste - rekao je Manuel.

EDO HITNO NAPUSTIO ZADRUGU! Gospodin Torta nije ni slutio šta ga čeka - šok susret sa ZILHOM, posle toliko vremena!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija