• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.02.2020

11:04

(VIDEO) SPREMITE SE ZA NEZABORAVNU NOĆ! Večeras vas očekuje spektakularna Zadrugovizija, ovog puta zadrugari moraju da se pokažu u IMITACIJAMA

Rijaliti

(VIDEO) SPREMITE SE ZA NEZABORAVNU NOĆ! Večeras vas očekuje spektakularna Zadrugovizija, ovog puta zadrugari moraju da se pokažu u IMITACIJAMA

Podeli vest

Još jedno spektakulano veče očekuje vas ove subote na TV Pink

Posle samo dve nedelje od velikog spektakla "Zadrugovizija 3", učesnike najgledanijeg rijalitija “Zadruga 3” očekuje novi, specijalni zadatak! Naime u subotu 22. februara održaće se nova “Zadrugovizija”, ali će ovog puta biti posvećena imitacijama, te će zadrugari ponovo imati priliku da publici prirede još jednu noć za pamćenje.

(VIDEO) PALA JE ODLUKA! Evo ko je NOMINOVAN u Zadruzi! Oni su na KORAK OD ISPADANJA!

(VIDEO) IVANA ŠOPIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI! Silikoni u PRVOM PLANU, zaboravila da je KAMERE snimaju!

Veliki šef je obavestio stanare Bele kuće da ih očekuje veoma važan dan kada će moći da se predstave na najbolji način na velikoj sceni u takmičenju "Zadrugovizija: Imitacije".

- Dragi zadrugari, ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Na vama je da se potrudite. U subotu će biti održana specijalna "Zadrugovizija". Pripremićete imitacije, imitiraćete pevače. Neophodno je da se dobro pripremite. S ozbirom na to da vas je 39 u Zadruzi, u grupi će vas biti po dvoje, osim u jednoj po troje napominjemo da je ovo specijalna "Zadrugovizija". Ovoga puta akcenat neće biti na pevanju i kvalitetu pevanja, sada je najvažnije je da izmitirate pevača ili pevačicu čiju pesmu izvodite. Najvažnije je da izgledate kao da osoba, da se ponašate, gestikulirate, da se krećete kao taj pevač, pevačica, kao i da se imitacija nastavi nakon nastupa, u razgovoru sa žirijem. Za izgled ćete se pobrinuti sami, na vama je da se kostimirate kao taj pevač ili pevačica, a ukoliko vam bude bilo potrebno nešto od dodatnih rekvizita kako bi imitacija bila uverljivija, mi ćemo vam pomoći. Potrudite se da potpuno ličite na osobu za čiju imitaciju ste se odlučili. U jednom paru, odnosno grupici, oba zadrugara moraju biti prerušena u tu pevačicu ili pevača, samo ćete pesmu podeliti na dva dela, odnosno tri dela u grupi gde vas je troje. Pozdrav Veliki šef – stajalo je u pismu Velikog šefa.

U nedelji kada su Belu kuću potresle brojne svađe, zadrugari su dobili priliku da se predstave u drugačijem svetlu, da se dobro zabave i milionskom auditorijumu predstave svoj talenat.

Ovog puta, zadrugari nisu mogli sami da biraju sa kim će nastupati, već je vođa nasumično birao parove i jednu grupu od tri člana, koji će na najbolji način pripremiti nastup za “Zadrugoviziju: Imitacije”.

Tako će se Marko Miljković, Stefan Karić i Mima Živković predstaviti pesmom Harisa Džinovića “Laže mjesec”, Jelena Pešić i Branislav Radonjić Brendon pesmom od Jami “Čokolada”, Iva Grgurić i Gagi Đogani pesmom “Smooth Criminal” kralja popa Majkla Džeksona, Jovana Tomić Matora i Ermina Pašović pesmom koju je Matora snimila sa devojkom Sanjom Stanković “Banane”, Ivana Krunić i Mirko Gavrić pesmom bugarskog pevača Azisa “Sen Trope”, Mlađan Jovanović i Ivana Šopić duetskom pesmom Sandre Afrike i Costija “Devojka tvog druga”, Zorica Marković i Filip Đukić pesmom Bilija Ajdola “Rebel Yell”, Ana Korać i Tara Simov pesmom “Ministarki” – “Boing 747”.

Foto: printscreen/tvpink

Bora Santana i Bane Čolak odabrali su kultnu pesmu Džejmsa Brauna “I Feel Good”, Milan Petković i Maja Marinković duetsku pesmu Dženana Lončarevića i Emine Jahović “Beograd priča”, Lazar Čolić Zola i Aleksandra Nikolić pesmu Zorice Marković “Mirno spavaj nano”, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović pesme Snežane Babić Sneki “Sneki rep” i “Moje vruće haljine”, Nina Babić i Mensur Ajdarpašić duetsku pesmu Teodore Džehverović i Cobija “Rari”, Milica Kemez i Dragana Mitar pesmu Maje Berović, Bube Korelija i Jala Brata “Mala lomi”, Edis Fetić i Mateja Matijević pesmu Stromea “Papaoutai”, Stefan Kandić i David Dragojević duetsku pesmu Sandre Afrike i Goce Tržan “Pozovi ga ti”, Nikola Orozović i Stefan Milošević pesmu grupe “The Champs” – “Tequilla”, Miona Jovanović i Mina Vrbaški Cecinu pesmu “Nevinost”, a Lepi Mića i Nataša Radan pesmu Šaka Polumente “Punomoć”.

PROCURIO DELIĆ NOVE PESME! Luna i Savo UKRSTILI SNAGE, Perović OTKRIO KAKAV ĆE BITI SPOT! ( VIDEO)

PRINOVA! Nadežda u bolničkom mantilu? Toma Panić se oglasio BRZINOM SVETLOSTI! Spomenuo i sina iz Kine!

Kako bi se što bolje pripremili za nastupe, Veliki šef će im obezbediti sve neophodne rekvizite, a na adresu Ble kuće stigli su i tekstovi pesama koje su zadrugari odabrali.

Kao i uvek do sada, zadrugare će ocenjivati stručni žiri, koji čine neke od najpopularnijih javnih ličnosti, a produkcija njihova imena za sada i dalje čuva u tajnosti.

Produkcija je pripremila i brojna iznenađenja, zato budite uz “Zadrugoviziju: Imitacije” u subotu 22. februara od 22 časa na TV Pink! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija