• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

08:22

OČITALA JOJ LEKCIJU! Marija OPLELA po Miljkoviću - a za Miksi je imala JEDAN DOBAR MAJČINSKI SAVET! (VIDEO)

Rijaliti

OČITALA JOJ LEKCIJU! Marija OPLELA po Miljkoviću - a za Miksi je imala JEDAN DOBAR MAJČINSKI SAVET! (VIDEO)

Podeli vest

Da li se slažete?

Marija i Miljana Kulić nakon "Zadrugovizije" sedele su zajedno sa Erminom Pašović u dvorištu i komentarisale ostale ukućane. U jednom momentu Marija je upozorila svoju ćerku i kada je reč o Marku Miljkoviću.

MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU 3! Kulićeva posle nastupa ULETELA U BEKSTEJDŽ - Pojedini zadrugari NEGODOVALI NJEN DOLAZAK, a jedino je NJEMU PRIŠLA!

Foto: printscreen/tvpink

-Ovom seljaku iz Brusa nemoj da si dala na značaju! Seljačina, ne mogu da ga smislim - govorila je Marija.

STIGLI SU NA KAPIJU ZADRUGE! Ukućani POMAHNITALI ka vratima - Tresla se Bela kuća OD VRISKA! Kad su ih videli, jedva dočekali!

-On ne postoji ovde bez mene! - rekla je Miljana.

-Ne mogu da verujem, vratila se Miksi kući - rekla je Ermina.

Foto: printscreen dailymotion

- Presrećna sam. Svoje mišljenje ću da iznosim, nikome neću da ćutim, shvatila sam da sam budala bila što sam druge uzdizala, a sebe spuštala. Plakala sam se kada sam se setila kakvu sam budalu pravila od sebe. Sama sam sedela u mraku, razmišljala i plakala - govorila je Miljana.

PRESLIKANI! Pogledajte kako izgleda brat Marije Kulić koji čuva malog Željka - KAMERE GA UHVATILE ŠTA RADI USRED BELA DANA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija