• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

09:00

LUNA I MARKO SE VOLE! Bivši zadrugar zna pravi razlog NJIHOVOG RASKIDA - REČ JE O NJOJ! Nikako da je SAVLADAJU! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA I MARKO SE VOLE! Bivši zadrugar zna pravi razlog NJIHOVOG RASKIDA - REČ JE O NJOJ! Nikako da je SAVLADAJU! (VIDEO)

Podeli vest

Ljubav i dalje cveta?

Bivši zadrugar i dečko Dragane Mitar - Pavle Jovanović, prokomentarisao je ulazak Marka Miljkoviće u treću sezonu rijaliti programa "Zadruga", ali i otkrio nešto što će najviše zanimati fanove Miljkovićeve ljubavi sa Lunom Đogani, sa kojom je nedavno prekinuo emotivnu vezu.

NAPUSTIO JE BELU KUĆU POGNUTE GLAVE! Njegovo vreme je isteklo - Veliki šef nije bio raspoložen za DRUGU ŠANSU! (VIDEO)

Na samom početku, Pavle je prokomentarisao kako se po njegovom mišljenju Marko snašao u rijalitiju.

Foto: printscreen/tvpink

Očekivao sam da će krenuti jako, da će da diskvalifikuje nekoga. Fino je poremetio neke ljude i napravio šou, to jeste. Sticajem okolnosti, Marko i ja imamo iste neprijatelje, na primer Miljana i Mića. Mića je dve sezone branio instituciju braka, šta je sada ovo, samom sebi je uskočio u stomak - rekao je Pavle.

BOLJU NEGO BILO KOJA ZADRUGARKA! - Nikola Orozović POKAZAO TRBUŠNJAKE, pored izvajanog torzoa, zadrugari ga POHVALILI KAKO IMA SAVRŠENU GU*U!

Komentarišući potencijalnu ljubav Marka Miljkovića i Jelene Pešić, dotakla se zanimljivih detelja o Markovoj ljubavi sa Lunom.

Foto: printscreen instagram/lunađogani

(FOTO) ČOLINA ĆERKA NOSI KRPICE OD 2.000 EVRA! A OVIM stajlingom je uzburkala zapalila Instagram!

Siguran sam da sa Jelenom Pešić neće biti. Znam da se Luna i Marko vole, znam razlog, odnosno prepreku zbog čega oni ne mogu da budu zajedno, a vreme će pokazati - tvrdio je Jovanović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 4 godine

Pavle je smesan, a i ovi ostali koji pokusavaju da sakriju to da Luna ulazi, ako se ne varam, sada u nedelju, a ne kasnije, drugo, ona i Marko nisu u raskidu, nego je plan da se on , kao, muva sa Pesicevom, pa onda ulazi Luna, pa ce se prvo svadjati, a onda pada pomirenje i bas cekam taj 28.april o kojem Marko prica, da vidimo sta ce biti, mozda veridba??? Barem za mene je vise nego smesno, sve je to dogovorena igra. Pavle zna da su raskinuli ali ,kao, zna i zasto ne mogu da se pomire, pa ne mogu da se pomire zato sto nisu ni raskinuli.Uostalom, videcete. A, da, Marko je mnogo smesan i glup kada Luni salje signale sa satom koji mu je ona kupila sa posvetom. Pa kada prica nesto sto se njoj ne bi svidelo, on skida sat i vrti ga oko prstiju i lovi kameru i gleda u nju. .... ma.... presmesnooooooo....

dragana

pre 4 godine

Da li bi Marko pristao na poligraf da mu se postavi pitanje da li je raskinuo sa Lunom.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17