• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

11:22

(VIDEO) GLEDALA SI KAKO TI ĆERKA PU*I KU*AC! LETELO PERJE U ZADRUZI! Marija Kulić napala Anu Korać, David odmah SKOČIO! PALA TEŠKE UVREDE!

Rijaliti

(VIDEO) GLEDALA SI KAKO TI ĆERKA PU*I KU*AC! LETELO PERJE U ZADRUZI! Marija Kulić napala Anu Korać, David odmah SKOČIO! PALA TEŠKE UVREDE!

Podeli vest

Ana Korać je komentarisala svoj nastup na "Zadrugoviziji" koja je bila u subotu, p ase dotakla i Kristine Kije Kockar, koja je bila jedna od članica žirija

- Mene ne dotiču takvi komentari, to je ona. Dok sam bila ovde, kada sam izašla, videla sam šta je sve pričala o meni i kakve je izjave davala. Apsolutno me ta priča ne interesuje. Isto imam prepiske u telefonu od njene kume, da je spremala meni neku aferu... Te priče me ne zanimaju, neću da komentarišem. Ona ima pravo da komentariše mene u negativnom i pozitivnom kontekstu - govorila je Ana.

GASTOZ SPOPADAO KIJU, zvao je na S*KS - Luna me više NE ZANIMA, želim TEBE! Evo šta se dešavalo IZA KAMERA Zadrugovizije - nije joj dao MIRA

(VIDEO) NATAŠA RADAN ODABRALA POTRČKE I OMILJENU OSOBU! Potpuno neočekivana ODLUKA

- Bespotrebno je ljuta na tebe... Nema razloga. Pa bila si joj sa mužem, zato si ćutala. Izgubila si drugaricu sa kojom si ovde bila najbolja, zbog tvojih gluposti i tvog k*rvarluka. Najveća k*rva! - umešala se Marija.

- Pusti je da priča! Ti si gledala kako ti je ćerka pušila k*rac! Ti si jedna velika dr*lja matora! - umešao se David i branio svoju devojku Anu.

- Jesi to ti videla? - govorila je Ana.

DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Isplivao snimak koji DOKAZUJE SVE - grcala u SUZAMA, doživela NERVNI SLOM, a onda... (VIDEO)

IZBAČEN IZ ZADRUGE - isplivao SNIMAK! Odmah po napuštanju Bele kuće video se sa DALILOM - ŠOOOK! Evo šta su radili! (FOTO)

- Ti ideš s devojkama da bi koristio novac! Tebe se svi stide. Tebe j*bu muškarci, a ti živiš s k*rvama! Ana i u Nišu ima spoznora. Ona ode od kuće pet, šest dana i sediš, čekaš pare, a ti se za to vreme dopisuješ s muškarcima! Vidi je ova, krivonoga mala, krivo joj je što joj je Kija rekla da je za p*rno sajt! - pričala je Marija, Davidu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veritas

pre 4 godine

Незнам ко сувеће будале: они који учествују, они који гледају или они који објављују овакву бујицу примитивизма

Zak

pre 4 godine

Jeli to moguce..pocele vrane vranama oci da vade hahaha

Marija

pre 4 godine

Koja prostacina ovaj David. Decko neprimetan iskoristio sinoc priliku da pokaze da je jos tamo na najprimitivniji nacin a ona njegova dr**a se sepuri a svi znamo cime se bavi. Aj nek pisne Ani ako sme

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija