• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

16:27

DRAMA U ZADRUZI, MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Grcala u suzama, napustila BELU KUĆU - otišla od svih, Zole ni na VIDIKU (VIDEO)

Rijaliti

DRAMA U ZADRUZI, MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Grcala u suzama, napustila BELU KUĆU - otišla od svih, Zole ni na VIDIKU (VIDEO)

Podeli vest

Nije htela ničiju podršku!

Miljana Kulić je veoma emotivno doživela napad Ane Korać i Davida Dragojevića na nju i njenu majku Mariju Kulić, te je rešila da se osami u Rajskom vrtu i isplače se.

(FOTO) SESTRA KSENIJE PAJČIN JE PRAVA LEPOTICA, a mnogi kažu da podseća na NJU! A evo čime želi da se BAVI

Foto: printscreen/tvpink

 

Kulićeva je utočište našla u Rajskom vrtu, sakrila se iza Drveta mudrosti i jecala.

(VIDEO) OTAC TE SE ODREKAO! Marija Kulić i Marko Đedović se ŽESTOKO POKAČILI, pljuštale uvrede

Miljana je nekoliko minuta sedela nepomično i gledala bledo u jednu tačku, što je samo dokaz da su je veoma povredile reči rijaliti cimera koji su je okarakterisali kao k*rvu. Kulićeva se pre plakanja žalila majci Mariji Kulić:

"Ja ću od stresova da dobijem rak. Kunem ti se."

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

koliko je slomova do sad imala,pa i mangulica je bolja od nje jer njoj jedan nervni slom dođe glave.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija