• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

25.02.2020

19:56

GLUME DA SU SREĆNI! Zadrugari RASKRINKALI EDA I DRAGANU, misle da joj nije oprastio i DA ĆE TEK DA SE SVETI! (FOTO/VIDEO)

Rijaliti

GLUME DA SU SREĆNI! Zadrugari RASKRINKALI EDA I DRAGANU, misle da joj nije oprastio i DA ĆE TEK DA SE SVETI! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tokom suđenja između zadrugarki Dragane Mitar i Marije Kulić došlo je do opšteg haosa. Naime, zadrugari su počeli međusobno da se prepiru pa je došlo do sukoba na više frontova. Kada su se strasti u Beloj kući smirile, svoje viđenje o celoj situaciji dali su i Jovana Tomić Matora, Bora Santana kao i Bane Čolak

Ako nekada Edo bude želeo da se odvoji od Dragane, prvo će joj to prebaciti. Dragana će uvek imati taj crv sumnje, baš zbog toga što se to desilo javno. Kad mu nađe neke poruke ili ga uhvati sa nekom drugom, reći će joj - To ti je za Vladimira Tomovića - rekao je Bora.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA? Đedović se POIGRAO sa Miljaninim lekovima - USLEDILA ŽUČNA RASPRAVA - Zbog GAĐANJA reagovalo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

 

RIZIKUJE DA BUDE DISKVALIFIKOVANA! Zadrugari UZNEMIRENI zbog Miljane - TRESE SE BELA KUĆA! Čeka se pismo Velikog šefa!

Foto: printscreen/tvpink

Smatram da ako je Edo prešao, u svojoj glavi nije to oprostio. Dragana inače jeste ravnodušna, i Edo. Ali, da, ima pravo, ne samo Marija, nego svi, da li to radili sa namerom ili bez namere, imamo pravo da joj prebacio. Nemoguće da to što je Edo dao šansu Dragani - nijedan čovek ne može da se pomiri sa tim - rekla je Matora.

Foto: PINK.RS/M. POPOVIĆ

Oni u ovoj priči nisu normalni. Niti će on njoj oprositi, nijedan muškarac na svetu ne bi. Niti će njemu Dragana opraštati. Glume da su srećni. To se vidi! - nije izdržala pa je dodala Zorica.

U ovoj situaciji Dragane i Eda, ovo što Marija govori za Tomovića , to se ovde desilo i to je istina. Naravno da Dragana ima pravo da joj odbrusi kao i Edo, to je sasvim normalno. Ali Marija tu ništa ne laže. On je oprostio ali nije zaboravio - rekao je kratko Bane Čolak.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija