• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ivan Radulović

25.02.2020

21:04

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

Rijaliti

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

Podeli vest

Da li je neko od dole navedenih mogao da prođe sa kaznom oduzimanja honorara, umesto diskvalifikacije?

Stanari Bele kuće pred ulazak u Zadrugu moraju da potpišu ugovor u kom su napisana pravila ponašanja i boravka u rijalitiju. Međutim, mnogi prekrše te norme, kako dužim spavanjem, nepoštovanjem Velikog šefa, tako i fizičkim obračunavanjem i iznošenjem neistina na račun produkcije. 

AU! Isplivao dokaz kako produkcija BIRA PITANJA GLEDALACA - Oni DIGLI UZBUNU, čija pitanja Milan čita svake srede?

Foto: pink.rs

Do danas, a od početka Zadruge 3, nekolicina je diskvalifikovana. Portal Informer.rs želi da zna kakav je vaš stav o diskvalifikacijama koje su uzburkale našu javnost i da li su pravedne.

PRETUČENA STANIJA DOBROJEVIĆ?! ŠOK, objavila fotku - MODRICE PO TELU! Instagram BRUJI, ŠTA SE DOGODILO?! (FOTO)

Među njima su: 

1. DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ 

Foto: Printscreen Youtube

POVRATAK RIJALITI POBEDNIKA! Ulazi u Zadrugu, a NEKOLIKO PUTA JE BIO DISKVALIFIKOVAN - Ima novu taktiku! Janjuš mu se neće obradovati!

2. VLADIMIR TOMOVIĆ

Foto: printscreen facebook

3. MARIJANA ZONJIĆ

(VIDEO) ŽELJKO KULIĆ PROGOVORIO, A PRVE REČI SU MU BILE KAO IZ RIJALITIJA! Ono što je rekao Mariji će vas ŠOKIRATI

Foto: printscreen/tvpink

PRESLIKANI! Pogledajte kako izgleda brat Marije Kulić koji čuva malog Željka - KAMERE GA UHVATILE ŠTA RADI USRED BELA DANA! (FOTO)

4. FILIP MIJATOV

Foto: Informer dn

 

5. JELENA KRUNIĆ

 

 

 

 

 

Foto: Printscreen

6. DRAŽEN BAKIĆ

(FOTO) ISPLIVALE ŠOK FOTKE IZ KREVETA! Dalila GOLA ispod pokrivača, a mnogi su govorili da ona i Dragojević NEMAJU SE*S!

Foto: printscreen/tvpink

Da li je neko od dole navedenih mogao da prođe sa kaznom oduzimanja honorara, umesto diskvalifikacije?

Anketa

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gordana

pre 4 godine

Niste trebali ovde da stavite osobe koje su same sebe diskvalifikovale. Jel su Dragojevici sve razvalili da bi uspeli da pobegnu,svesno a sada vidimo sami sebe lajkuju kao nepravedno diskvalifikovani. Smesni ste Dragojevici i providni sami ste sebe diskvalifikoli a sta sad bi da se vrqcate. E malo sutra

Milena

pre 4 godine

A kako ste vi Dalila nepravedno diskvalifikovani? Dva puta su uspeli da vas sprece da pobegnete ovog puta su vas pustili da bezite i sada ste vi nepravedno diskvalifikovani. Brzo ce i ovi drugi dragojevici napolje ne zanimljivi. Dve vostane figure

Milena

pre 4 godine

Svi koji su sami pobegli ustvari su sami sebe diskvalifikovali a ovi drugi su nedto zgresili a nisu zeleli da pobegnu su mozda ne pravedno diskv.

Mirko

pre 4 godine

Na ovu listu niste trebali da stavljate dragojevice koji su sami sebe diskvalifikovali a sada vidimo angazovali sve zivo ds se vrate. Ne zelimo vas nazad

Dragana

pre 4 godine

Zašto Dalila i Dejan? Oni nisu diskvalifikovani, oni su sami napustili Zadrugu. Loš scenario da bi se vratili. Jedino je Tomović nepravedno diskvalifikovan, on je trebao biti samo kažnjen honorarom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija