• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Ivan Radulović

26.02.2020

19:05

ANA KORAĆ JE SAMO JEDNA U NIZU! Stefan je bio sa GLUMICOM, PEVAČICOM I NOVINARKOM! Sve strahuju OD OVOGA - Mnogi će ZANEMETI kada čuju koga Karić PRIVODI KUĆI!

Rijaliti

ANA KORAĆ JE SAMO JEDNA U NIZU! Stefan je bio sa GLUMICOM, PEVAČICOM I NOVINARKOM! Sve strahuju OD OVOGA - Mnogi će ZANEMETI kada čuju koga Karić PRIVODI KUĆI!

Podeli vest

ŠOK!

Aktuelni učesnik Zadruge 3, Stefan Karić je osvetlao obraz prezimena Karića, jer kako njegov otac Osman kaže nije otkrio sa kim je bio, kako u vezi, tako i u kombinaciji. 

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

PRESREĆNA SAM! Aleksandra Subotić za Informer POTVRDILA DA JE TRUDNA - progovorila o POLU BEBE, a evo šta kaže mala Magdalena!

Foto: printscreen/tvpink

Iako je i sam otkrio za naš portal da su Ana Korać i njegov sin imali nešto više od prijateljstva, tu se nije zaustavio.

OVO OD NJEGA NISU OČEKIVALI! Mensur IZAZVAO LAVINU POHVALA - Gledaoci ODUŠEVLJENI što je uradio OVO! Poređao ih je kao.... BRAVO! (FOTO)

- U našu kuću su dolazile mnoge devojke sa estrade, dolazile su glumice, čak i neke vaše koleginice novinarke, ja kada bih progovorio mnoge pevačice bi ostale bez glasa. Opet kažem. ne znam da li su bili u vezi, kada odu u Stefanove odaje ja im ne držim sveću, a i logicno je da mi je tamo pristup zabranjen - rekao je Osman za Informer.rs

Foto: Pink.rs

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Masa

pre 4 godine

za sav normalan i moralan svet ovim pricama samo pada cena za mladog Karica. Nemoze biti pohvalno kada se od kuce pravi javna kuca.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17