• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

20:35

UBILA BI KIJU ZBOG LUNINIH FANOVA? Katarina Živković PREŠLA GRANICU - iako je bila sa Kockarevom na turneji, IZABRALA LUNU zbog ovoga! (VIDEO)

Rijaliti

UBILA BI KIJU ZBOG LUNINIH FANOVA? Katarina Živković PREŠLA GRANICU - iako je bila sa Kockarevom na turneji, IZABRALA LUNU zbog ovoga! (VIDEO)

Podeli vest

Ima pakleni plan!

Katarina Živković, Kija Kockar i članice grupe "Hurricane" bile su gošće Ognjena Amidžića u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou", a kao i uvek, voditelj je za sebe organizovao razne igrice.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

Foto: printscreen/tvpink

Jedna od njih je bila "Kontra šot", a prema pravilima, gosti moraju da odgovore na pitanje, ali ako ne žele da ga pročitaju, moraju da popiju nešto gadno. Međutim, Kaća nije skrivala ništa! Njen odgovor bio je "Kristina Kija Kockar", a u nastavku je pročitala pitanje i objasnila zašto.

ANA KORAĆ JE SAMO JEDNA U NIZU! Stefan je bio sa GLUMICOM, PEVAČICOM I NOVINARKOM! Sve strahuju OD OVOGA - Mnogi će ZANEMETI kada čuju koga Karić PRIVODI KUĆI!

Foto: printscreen instagram/kijakockar/luna_djogani

- Možeš da prebiješ jednu osobu sa estrade i nećeš da budeš kažnjena, a evo da obrazložim, zavoleli su me Kijini fanovi, a sad hoću da me zavole Lunini, da imam armiju - rekla je Kaća.

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija