• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

10:37

EDIS NAPUSTIO ZADRUGU - pojavio se na ISTOM MESTU GDE I ZILHA! Šok - isplivao SNIMAK, pogledajte šta se dešavalo u Novom Pazaru

Rijaliti

EDIS NAPUSTIO ZADRUGU - pojavio se na ISTOM MESTU GDE I ZILHA! Šok - isplivao SNIMAK, pogledajte šta se dešavalo u Novom Pazaru

Podeli vest

U jeku razvoda sa suprugom

Edis Fetić nedavno je napustio rijaliti, kako bi otišao na sud, gde je počeo proces razvoda od njegove supruge Zilhe.

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! NAJJEZIVIJE TUČE U ZADRUZI IKADA - Pesnice, šamari, UDARCI PO GLAVI! Obezbeđenje nije znalo GDE ĆE PRE!

Kada je stigao u Novi Pazar, Edo je sreo mnoge prijatelje koji su se pozdravili sa njim, a onda se uputio ka sudu.

Foto: TV Pink printscreen

Malo nakon njega stigla je i Zilha, ali, kako navode, htela je da izbegne susret sa njim, pa je na sud stigla malo kasnije.

LUNA U NEDELJU ULAZI U ZADRUGU! Rasturiće VEZU Jelene i Marka, a evo KOLIKO PARA će dobiti za ovaj HAOS! Ovo je njen TAJNI PLAN!

Ženu čuvenog Gospodina torte nemate priliku često da viđate, a sada je prvi put usnimljena.

Foto: TV Pink printscreen

Mnogi kažu da je lepša i zgodnija od Dragane Mitar, kakvo je vaše mišljenje?

Anketa

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija